Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Handdoek Borduren

Handdoeken zijn uitermate geschikt om te borduren en bieden vaak een beter, mooier en duurzamer resultaat dan handdoeken bedrukken. Mensen kiezen er vaak voor om een handdoek borduren met naam of logo. Bedrijven gebruiken een geborduurde handdoek vaak als relatiegeschenk of als promotiemiddel voor meer naamsbekendheid. 

Veel kleuropties

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Vanaf 50 stuks

Handdoeken borduren met logo

Daarnaast zijn geborduurde handdoeken ook geschikt voor sportverenigingen, deze worden als bedankje aan leden gegeven. Wij leveren geborduurde handdoeken met naam en logo voor zowel particulieren als bedrijven. Levering is mogelijk vanaf 50 stuks en binnen 2 weken bezorgd.

Handdoeken borduren

Handdoeken laten borduren door Badstofonline.nl

Wanneer u uw handdoek laat borduren bij Badstof Online kunnen wij u garanderen dat wij u een handdoek leveren van hoge kwaliteit. Door onze uitgebreide, professionele machines kunnen wij vrijwel elke borduring uitvoeren.

Daarnaast heeft u de keuze uit een groot kleurenassortiment, waardoor wij aan elke vraag kunnen voldoen!

Kwaliteit van een handdoek borduren

Er zijn diverse opties met betrekking tot de prijs van geborduurde handdoeken. Een lagere prijs staat gelijk aan minder steken wat bijdraagt aan een lagere kwaliteit borduring. Hoe meer steken er in de borduring zitten, hoe hoger de kwaliteit en prijs.

Voor meer informatie of een prijsopgave over het borduren van handdoeken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij voorzien u binnen 24 uur van een passend antwoord op uw vraag.

Kwaliteit van een handdoek borduren

Er zijn verschillende opties om handdoeken te borduren. Wie kiest voor borduursel met veel steken, kiest voor een hoge kwaliteit. Borduren met minder steken kan ook. De prijs daarvan is lager, maar uiteraard is daarbij ook de kwaliteit lager dan bij meer steken. 

Voor meer informatie of een prijsopgave over het borduren van handdoeken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij voorzien u binnen 24 uur van een passend antwoord.

Classic handdoeken

30 x 50 cm

50 x 100 cm

70 x 140 cm

100 x 180 cm

Bamboo handdoeken

30 x 50 cm

50 x 100 cm

70 x 140 cm

Deluxe handdoeken

60 x 110 cm

70 x 140 cm

50 x 100 cm

100 x 180 cm

Op zoek naar andere maten of juist een bedrukte handdoek?

Op deze pagina vindt u informatie met betrekking tot handdoek borduren, echter kan het ook zijn dat u op zoek bent of meer informatie wilt hebben betreft het bedrukken van handdoeken. Naast handdoeken van 50 x 100cm leveren wij ook andere afmetingen.

Via onderstaande linkjes navigeert u eenvoudig naar deze productpagina’s

Andere afmeting: 

Bedrukken:

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!