Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Strandlaken Bedrukken

Bedrukte strandlakens

Strandlakens bedrukken? Bij Badstof Online bestelt u bedrukte strandlakens met een eigen ontwerp. Bedrukte strandlakens zijn een van de meest voorkomende wensen van onze klanten. Strandlakens hebben een groter oppervlak, hierdoor zijn de mogelijkheden voor bedrukken groot. Ze worden gebruikt voor naar het zwembad, de sauna of naar het strand waarbij de zichtbaarheid groot is. Bedrukte strandlakens zijn een van de meest verkochte artikelen. Wij kunnen strandlakens bedrukken vanaf 25 stuks direct uit de fabriek.

strandlakens bedrukken

Strandlakens bedrukken voor reclame- of promotiedoeleinden

Als u graag bedrukte strandlakens wilt hebben met uw logo of reclame-uiting dan kunnen wij hiervoor zorgen. Echter zijn wij specialist en dat laten wij graag zien. Voordat wij uw strandlakens bedrukken willen wij exact uw wensen weten. Wij zullen altijd persoonlijk contact met u opnemen, zodat wij zeker weten dat de bedrukte strandlakens aan uw wensen voldoet. Alleen op deze manier kunnen wij u optimaal adviseren en ontvangt u een perfect bedrukte strandlakens!

Het voordeel van bedrukte strandlakens is dat wij deze geheel full colour kunnen bedrukken. Maar wederom geldt hierbij dat wij graag met u in overleg gaan wat u wenst te bereiken met de aankoop van strandlakens bedrukken. Vanwege de vele mogelijkheden wordt aan de hand van uw wensen bepaald welke techniek hier het beste bij aansluit.

bedrukte strandlakens

Strandlakens bedrukken: wat zijn de voordelen?

Met strandlakens bedrukken profiteert u van verschillende voordelen. Zo kunt u op een leuke manier reclame maken tijdens warme weersomstandigheden op bijvoorbeeld het strand. Wij kunnen de strandlakens bedrukken op verschillende manieren.
– Sublimatie
– Zeefdruk
– Reactive print

bedrukken strandlaken

Strandlaken bedrukken: Zitten hier nadelen aan?

Nadeel? Het klinkt raar maar door de vele technieken en kwaliteiten begrijpen wij dat het voor u moeilijk is om de juiste keuze te maken. Afhankelijk van het logo en uw wensen kunnen we kijken wat het beste is voor u. Als specialist zijn onze prijzen altijd scherp, mede door de directe inkoop bij verschillende fabrikanten vanuit de hele wereld. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

strandlakens laten bedrukken

Andere maten of alternatief op strandlakens bedrukken

Het kan zijn dat bedrukte strandlakens niet helemaal zijn waar u naar op zoek bent. Bij Badstof Online vindt u dan ook verschillende alternatieven op strandlakens bedrukken. U kunt ook bijvoorbeeld ook strandlakens borduren met een ontwerp. Naast de bedrukte strandlakens van 100 x 180 cm leveren wij ook andere afmetingen.

Andere afmetingen:

Borduren:

FuLL colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Elly
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!