Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Maatwerk

Badstof Online is dé specialist van maatwerk badstof

Waarom zou je voor maatwerk bij Badstofonline.nl moeten zijn? De kracht is het selecteren van de juiste leveranciers die zich onderscheiden door het accepteren van kleine aantallen, diversiteit aan technieken en levertijden, maar denk ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zelfs gerecyclede garens. 

Zeker in het huidige tijdperk waarin de oplagen omlaag gaan maar de orderfrequentie stijgt, is het belangrijk deze aspecten in te zetten om ons te onderscheiden. Wij begrijpen als geen ander dat u zich wil onderscheiden en dat kan juist met een custom made artikel en nieuwe technieken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Wat is er allemaal mogelijk?

Wij denken verder dan alleen een handdoek zoals iedereen die voor zich ziet. Wij staan voor maatwerk. Zo kunt u bijvoorbeeld een hele andere vorm kiezen. Een ronde handdoek is tegenwoordig ook populair. Of een gepersonaliseerde handdoek met een mooie verpakking eromheen. Ook dat kunnen wij regelen, met inlay of kaart.

Ook kunnen wij, mocht u dat makkelijk vinden, de complete fullfilment doen. Dat betekent ook de distributie naar uw relaties verzorgen. Denk verder nog aan een verjaardagservice, of een ander soort giftset zoals een handdoek met bidon, of bedrukte strandlaken met bijpassende strandtas.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!