Keukendoek

Badstofonline.nl levert al vanaf 150 stuks geheel op maat keukendoeken. Deze keukendoeken zijn beperkt tot 2 kleuren jacquard inweving waarbij wit een vaste kleur is. de andere kleur is door u aan te geven. Bij grotere aantallen kunnen wij meerdere pms kleuren inverven. Onze Theedoeken importeren wij direct uit de productielocaties in verschillende landen. Wij kunnen daarom snel schakelen en u goed adviseren wat mogelijk is.

Keukendoeken als relatiegeschenk of promotieartikel

Mocht u op zoek zijn naar een relatiegeschenk of promotioneel artikel dat jaren lang in gebruik blijft? Dan is een keukenset misschien het juiste geschenk.

Door de hoge kwaliteit en professionele afwerking heeft u een geschenk dat sterk is en niet snel slijt. Uit onderzoek blijkt dat de consument zelden een thee of keukendoek weggooien omdat ze deze niet mooi vinden.

Omdat een keukenset een lange levensduur heeft is het een duurzaam product met hoge mate van klantencontact. Iedere keer dat uw relatie uw keuken- of theedoek gebruikt zien ze uw bedrijfsnaam!

Wilt u meer informatie mbt het laten produceren van keukenset of -doek? neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze keukendoek specialisten via 0031-497534647 of stuur een mail naar [email protected]. u ontvangt dan binnen 1 werkdag een reactie.

Keukendoeken

FuLL colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Elly
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47