Gastendoekjes bedrukken, borduren of inweven

Gastendoeken laten bedrukken, borduren of inweven in de kleuren van uw huisstijl? Bij Badstof Online kunt u deze laten bedrukken, borduren of inweven met uw logo, bedrijfsnaam of een full color opdruk. Wij leveren al gastendoekjes vanaf 25 stuks. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op voor advies.

Gastendoekje met logo

Badstof Online is dé specialist als het gaat om gastendoeken bedrukken. Door onze 20 jaar ervaring in badstof en het continue blijven ontwikkelen van nieuwe druktechnieken bent u aan het juiste adres als u gastendoeken wilt laten bedrukken.

Beschikbaar in de kleuren: wit, oranje, zwart, navy, rood, lime en fuchsia.

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om het bedrukken/borduren/inweven van een gastendoekje. Gelukkig hebben wij al jarenlange ervaring, zodat wij u precies kunnen adviseren welke techniek het beste bij uw wensen past. Uw bedrijfsnaam, logo of tekst kan namelijk van invloed zijn op de techniek die het beste gehanteerd kan worden. Ook het aantal doekjes is van belang om te doen besluiten welke techniek het meest geschikt is. Twijfel daarom ook nooit om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Gastendoekjes bedrukken
Gastendoekjes

Bedrukken

Borduren

Inweven

Wilt u gastendoeken met uw logo of bedrijfsnaam?

Wilt u gepersonaliseerde gastenhanddoeken als relatiegeschenk geven met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of slogan? Badstof Online heeft al jarenlange ervaring in gepersonaliseerde badstof. U kunt bij ons al bestellen vanaf 25 stuks. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan en wij geven u een persoonlijk advies.