Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Strandlaken Inweven

Kwalitatieve strandlakens inweven

Een strandlaken inweven kan alleen tijdens het productieproces. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de producenten kunnen we u optimaal adviseren met betrekking tot de aankoop van ingeweven strandlakens.

Voor het inweven van strandlakens gebruiken wij drie verschillende technieken:

  • Strandlakens inweven jacquard 
  • Strandlakens inweven op de boord
  • Stranslakens inweven met reliëf
strandlakens inweven

Strandlaken inweven jacquard

Bij het jacquard inweven van strandlakens wordt het strandlaken over de gehele handdoek in meerdere kleuren ingeweven. Hierbij zijn technisch gezien niet alle ontwerpen mogelijk. Wij vragen u dan ook vooraf het ontwerp toe te sturen zodat we kunnen bepalen wat de beste oplossing is voor uw wens.

Strandlakens boord inweven

Bij deze techniek bestaat de handdoek geheel uit 1 eigen PMS-kleur, alleen de boord wordt voorzien van een logo of tekst. Dit kan aan 1 of 2 zijden van het strandlaken. Deze techniek is bij lage aantallen goedkoper dan jacquard ingeweven strandlakens. Ook kan een strandlaken met een ingeweven boord goed in combinatie met reliëf geweven handdoeken worden toegepast.

strandlakens inweven

Strandlakens reliëf inweven

Strandlakens inweven met reliëf is zeer geschikt als u een relatiegeschenk wilt geven aan uw personeel of relaties waarbij u subtiel en met klasse uw logo wilt presenteren. Doordat het logo over de gehele handdoek geplaatst kan worden is deze zeker aanwezig. Echter is dit in dezelfde kleur als de handdoek waardoor dit minder opvalt. Door een hoog- laag weving ontstaat reliëf waardoor het logo zichtbaar is.

Relief inweving strandlaken socialdeal

Advies nodig over strandlakens inweven?

Een strandlaken inweven: Door de vele technieken die er zijn voor het inweven van een strandlaken begrijpen wij dat het voor u lastig is om de juiste keuze te maken. Wij adviseren u dan ook contact met ons op te nemen, zodat we samen met u de juiste weg kunnen bewandelen die nodig is om ingeweven strandlakens op de juiste manier in te kopen.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!