Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Handdoek Inweven

Bij het inweven van een handdoek wordt een logo, tekst of afbeelding verwerkt in de structuur van de handdoek. Een handdoek inweven kan dus alleen worden gedaan tijdens het productieproces van de handdoek zelf. U heeft de mogelijkheid uit drie technieken:

  • Jacquard inweving
  • Boordinweving
  • Reliëfinweving

Handdoek met jacquard inweving

Bij een handdoek inweven met een jacquard inweving worden de garens ingeverfd in de gewenste PMS kleur, het logo kan dan over de gehele handdoek geplaatst worden. Afhankelijk van het logo kunnen we bepalen wat technisch mogelijk is. De handdoek heeft door deze techniek een mooie uitstraling.

handdoek met inweving

Handdoek met boordinweving

De naam zegt het al, het logo wordt in de boord ingeweven, dit kan tot maximaal vier kleuren en geeft een rustige uitstraling aan uw handdoek. De kleur van de handdoek kunt u zelf bepalen door de gewenste PMS kleur op te geven. Bij deze techniek wordt de gehele handdoek in een verfbad gewassen om de gewenste kleur te krijgen.

ingeweven handdoek van happen containers

Handdoek met reliëfinweving

Deze techniek wordt ook wel hoog/laag weving genoemd, het logo wordt bij deze techniek uitgeschoren. Hierdoor is het logo subtiel zichtbaar, wat een chique uitstraling geeft. Het logo is zichtbaar in dezelfde kleur als de rest van de handdoek. Ook bij deze techniek krijgt de gehele handdoek een verfbad.

 

relief inweving

Handdoeken inweven is specialistisch werk

Omdat de gebruikte technieken bij het inweven van een handdoek zeer nauwkeurig moeten worden uitgevoerd, is dit specialistisch werk. Heeft u interesse in een handdoek met inweving of wilt u meer informatie over een handdoek inweven? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!