Hamamdoeken personaliseren

Hamamdoek bedrukken, borduren of inweven? Badstof Online is al 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van badstof. Zo leveren we direct diverse hamamdoeken uit voorraad vanaf 25 stuks. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op voor advies.

Custom made hamamdoeken

Vanaf 10 stuks kunnen we de uitgebreide hamamlijn in veel verschillende kleuren leveren. Daarnaast kunnen we voor u de hamamdoeken in elke gewenste huisstijl borduren, bedrukken of inweven.

Wilt u advies over welke druktechniek op de hamamdoeken het beste bij uw logo past? Wij helpen u graag!

De hamamdoeken zijn licht, dun, soepel en drogen snel. In overleg met u worden de afmetingen van de doek bepaalt. Onze hamam doeken zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk, ter promotie of bijvoorbeeld voor wellnesscentrums.

Naast bad- of saunaslippers zijn hamamdoeken een goede toevoeging binnen uw wellness-shop. Hamamdoeken in uw huisstijlkleuren of voorzien van een borduring met uw logo.

Met uw logo op de hamam doek in combinatie met een pareo en hamamtas heeft u een unieke lijn waarmee u anderen gegarandeerd zult verrassen.

 

Bedrukken

borduren

inweven

hamam doek met logo
hamamdoek laten bedrukken
hamamdoeken

Wilt u hamamdoeken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan?

Badstof Online helpt u graag bij het ontwerpen en realiseren van hamamdoeken als relatiegeschenk. Ideaal voor deze zomer! Vraag een offerte aan en ontdek onze mogelijkheden!