Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Douchelaken Inweven

Een douchelaken inweven, wat is dat nou eigenlijk? Deze vraag krijgen wij dagelijks. Wij begrijpen dat het voor velen onduidelijk is wat wel en niet kan bij het inweven van douchelakens. Er zijn diverse technieken en iedere techniek heeft zijn kenmerken. Douchelakens inweven is dan ook niet iets wat iedereen zomaar geregeld heeft. De levertijd voor het inweven van de douchelakens bedraagt 5 weken met een minimale afname van 150 stuks.

Wij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen u gemakkelijk adviseren op het gebied van douchelakens inweven.

Douchelaken inweven

Douchelaken inweven, de verschillende technieken

Een douchelaken inweven, hier kunnen verschillende technieken voor worden toegepast. Hieronder vindt u de drie meest gebruikte technieken en de bijbehorende voor- en nadelen:

Jacquard inweving

Deze techniek wordt ook wel all-over inweving genoemd. Bij deze techniek is er geen sprake van kwaliteitsverlies. Hierdoor is het inweven van douchelakens de ideale mogelijkheid om uw naam of logo te uiten. Het is technisch gezien niet mogelijk om ieder ontwerp in een douchelaken te weven. Dit heeft te maken met de beperkingen op het weefgetouw. Hierdoor ligt over het algemeen het minimumaantal wat hoger dan bij de andere twee technieken voor het inweven van douchelakens.

Boord inweving

Bij een boord inweving wordt uw naam of logo in de boord geweven. Dit houdt in dat het oppervlak kleiner is waar uw naam of logo wordt ingeweven. De kwaliteit is echter uitstekend. Boord inweving is een simpele techniek, waardoor de levertijden kort zijn en het minimumaantal van uw bestelling laag ligt.

Reliëf inweving

Deze techniek wordt ook wel hoog- laag inweving genoemd. Door deze manier van inweven krijgt uw douchelaken een zeer chique uitstraling. Ook bij reliëf inweving zijn de levertijden kort en liggen de minimumaantallen laag. Het douchelaken kan echter maar 1 kleur hebben en op de ‘lage’ delen van het reliëf is de absorberende kracht iets minder. In de praktijk zult u hier echter geen last van hebben.

Direct douchelaken inweven bij Badstof Online

Wilt u graag douchelakens laten inweven? Vraag dan direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!