Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Babycape Inweven

Babycape inweven als uniek geschenk

Een babycape is een gewild geschenk bij de geboorte van een kindje. Iedereen gebruikt het waardoor het erg gewaardeerd wordt. Waarom zou u dan geen babycape met uw bedrijfsnaam in het labeltje laten produceren? Doordat wij het mogelijk maken om een babycape met eigen ontwerp te laten inweven heeft u een uniek geschenk.

Wij kunnen de voorraad voor u beheren en op afroep de naam van de baby borduren. Het geschenk zal dus erg persoonlijk zijn en hierdoor nog meer gewaardeerd worden! U heeft er immers aandacht aangegeven.

Mogelijkheden van het inweven

Een babycape inweven moet vanuit het productieproces plaatsvinden en hier zijn dan ook wat grotere aantallen aan verbonden, denk hierbij aan een aantal van ca. 150 stuks, afhankelijk van uw ontwerp. Al onze productie artikelen voorzien we van een “branded” labeltje, met uw naam, zo creëert u uw eigen babycape!

Babycape jacquard inweving

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van badstof waaronder babycape inweven. Zo kunnen wij u jacquard inweving aanbevelen. Een babycape met jacquard inweving worden voorzien van een fancy design, geen groot logo maar juist een leuke samenstelling van kleuren of een afbeelding. Het ontwerp kan over de gehele handdoek worden ingeweven.

Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Neem dan gerust even contact met ons op!

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!