Zoeken
Generic filters

Badstof kerstpakket

Tijdelijke actie: Een gratis badjas cadeau met uw eigen naam bij bestelling vanaf 50 badjassen bij een kerstpakket

Combineer badstof producten met een relatiegeschenk voor een opvallend en gewaardeerd kerstpakket!

Handdoek Bedrukken

Laat u een handdoek bedrukken? Dan heeft u de keuze uit verschillende technieken. Elke techniek levert weer een ander resultaat op bij een handdoek bedrukken. Wij zullen dus altijd van tevoren samen met u bekijken wat uw wens is en welke techniek hier het meest geschikt voor is.

full colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

handdoek bedrukken

Bedrukte handdoek

Een bedrukte handdoek kan op verschillende manieren dienstdoen. Als cadeautje, voor eigen gebruik of als aanvulling op uw marketing. Een handdoek waarop uw bedrijf duidelijk naar voren komt kan de zichtbaarheid vergroten en daarmee uw naamsbekendheid een boost geven. Daarvoor kunnen wij de handdoeken bedrukken met uw logo, of uw bedrijfsnaam. Maar ook de opdruk van een complete afbeelding om goed op te vallen is een optie. Combineren is natuurlijk ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zichtbaar is op het strand, in de spa of in het zwembad.

Bedrukte handdoek

Technieken voor een handdoek bedrukken

  • Digitaal reactief bedrukte handdoek all over; perfect voor haarscherpe foto’s.
  • Digitaal direct bedrukte handdoek; kan geprint worden in meerdere kleuren op een lichtere ondergrond dan de bedrukking. 
  • Screenprint; deze toepassing is gebruikelijk bij kleinere aantallen en op een lichte handdoek in één kleur op een beperkte afmeting.
  • Digitaal sublimatie bedrukte handdoek; hierbij is het mogelijk om een handdoek te bedrukken over de gehele oppervlakte op een witte handdoek.
  • Hotstamp; door deze techniek krijg je een reliëf in de stof waardoor je een logo ziet verschijnen. Dit is ook mogelijk op microfiber handdoeken.
  • Combinaties van verschillende technieken is vaak mogelijk.

Handdoeken bedrukken door specialisten

Zoals u ziet zijn er veel verschillende mogelijkheden betreft handdoek bedrukken. Wij hebben specialisten in dienst die het u makkelijker maken en u de beste oplossing kunnen aanbieden die ook nog past binnen het budget en levertijd die u aangeeft. Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bedrukte handdoeken bestellen?

Wilt u bedrukte handdoeken bestellen? Dan profiteert u bij Badstof Online, groothandel voor badstof, van onze uitstekende relaties met leveranciers, waardoor wij korte levertijden en scherpe prijzen kunnen hanteren. We bespreken vooraf de wensen voor uw bedrukte handdoeken en adviseren de juiste bedrukkingstechniek voor het optimale resultaat. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden betreft handdoek bedrukken.
Bedrukte handdoeken bestellen

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!