Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Handdoek Bedrukken

Bedrukte handdoeken

Een handdoek laten bedrukken? Badstofonline.nl biedt u diverse mogelijkheden voor handdoeken bedrukken. U kunt ervoor kiezen om handdoeken te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, uw logo, tekst of een afbeelding. Combineren is ook mogelijk. We adviseren u graag aan de hand van uw wensen. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

full colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Vanaf 50 stuks

handdoek bedrukken
KPN Hansdoek

Handdoeken bedrukken vergroot uw zichtbaarheid en naamsbekendheid

Een bedrukte handdoek kan op verschillende manieren dienstdoen. Als uniek relatiegeschenk voor uw klanten en/of collega’s, voor eigen gebruik (bijvoorbeeld als hoteleigenaar), als aanvulling op uw marketing (zie bovenstaande voorbeeld van de KPN Hansdoek) of met een jubileum. 

Een handdoek waarop uw bedrijf duidelijk naar voren komt kan de zichtbaarheid vergroten en daarmee uw naamsbekendheid een boost geven. Daarvoor kunnen wij de handdoeken bedrukken met uw logo, of uw bedrijfsnaam. Maar ook de opdruk van een complete afbeelding om goed op te vallen is een optie. Combineren is natuurlijk ook mogelijk.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zichtbaar is op het strand, in de spa of in het zwembad.

bedrukte handdoek markus
Ronde bedrukte handdoeken voor Markus Stroopwafels

Technieken voor een handdoek bedrukken

Als u handdoeken laten drukken, heeft u de keuze uit verschillende technieken. Elke techniek levert weer een ander resultaat op bij een handdoek bedrukken. Wij zullen dus altijd van tevoren samen met u bekijken wat uw wens is en welke techniek hier het meest geschikt voor is.

Combinaties van verschillende technieken is vaak mogelijk.

de technieken van handdoeken bedrukken
Custom made handdoeken voor Dicht bij Huis

Handdoeken bedrukken door specialisten

Zoals u ziet zijn er veel verschillende mogelijkheden betreft handdoek bedrukken. Wij hebben specialisten in dienst die het u makkelijker maken en u de beste oplossing kunnen aanbieden die ook nog past binnen het budget en levertijd die u aangeeft. Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bedrukte handdoeken
Bedrukte handdoek Universiteit Twente

Korte levertijden en scherpe prijzen

Wilt u bedrukte handdoeken bestellen? Dan profiteert u bij Badstof Online, groothandel voor badstof, van onze uitstekende relaties met leveranciers, waardoor wij korte levertijden en scherpe prijzen kunnen hanteren. We bespreken vooraf de wensen voor uw bedrukte handdoeken en adviseren de juiste bedrukkingstechniek voor het optimale resultaat.

Bedrukte handdoek KPN

Laat handdoeken bedrukken

Heeft u interesse in het laten bedrukken van handdoeken? Als specialist in handdoeken bedrukken, helpen we u graag aan een vakkundig afgewerkte handoek die compleet voldoet aan uw wensen. Vraag direct een offerte aan voor uw handdoeken, dan dragen wij er zorg voor dat u deze binnen 24 uur ontvangt. 

Heeft u nog vragen over de technieken die we gebruiken of het proces van A tot Z? Neem dan contact op voor meer informatie!

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!