Strandlakens bedrukken, borduren of inweven

Badstof Online is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van strandlakens, met logo, afbeelding en/of bedrijfsnaam. U kunt bij ons strandlakens bedrukken, borduren of inweven. Zo leveren we direct diverse collecties uit voorraad vanaf 25 stuks. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op voor advies.

Badstof Online is al meer dan 20 jaar dé specialist als het gaat om badstof, het maakt ons niet uit of het om 25 of 100.000 stuks gaat. Wist u dat een strandlaken gemiddeld 10 jaar wordt gebruikt? Het is daarom van essentieel belang dat uw strandlaken voldoet aan al uw verwachtingen.

Welke optie u kiest hangt samen met uw budget en verwachtingen. Er zijn diverse kwaliteiten leverbaar, dit wordt over het algemeen aangegeven met het gewicht van de handdoek. Hoe zwaarder de handdoek hoe luxer deze aanvoelt en des te langer deze meegaat. Daarnaast is het ook mogelijk om custom made strandlakens te bestellen, hierbij heeft u vrije keuze in de kleur, afmeting, kwaliteit, verdelingsmogelijkheden en label.

Strandlaken bedrukken

Strandlaken borduren

Strandlaken inweven

Wij begrijpen ook dat als u een geschenk geeft in de vorm van een strandlaken, dit ook mooi verpakt moet worden. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor strandlakens met bedrukte verpakking, compleet in uw huisstijl. De strandlakens kunnen verpakt worden in een koker, doosje of polybag met inlay.

Bent u geïnteresseerd in een custom made strandlaken? Neem contact op en wij kunnen u vrijblijvend adviseren.

Strandlakens bedrukken
Strandlakens borduren

Wilt u strandlakens met uw bedrijfsnaam of logo?

Wij zijn al 20 jaar specialist in het leveren van strandlakens. We leveren direct diverse collecties uit voorraad, vanaf 25 stuks. Vraag een offerte aan en ontdekt de mogelijkheden betreft strandlakens bedrukken!