Strandlakens vanaf 50 stuks

Bij Badstof Online kun je strandlakens bestellen. Badstof Online is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in strandlakens bedrukken. De strandlakens leveren wij direct uit voorraad vanaf 50 stuks. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een offerte aan of vraag naar de mogelijkheden van strandlakens kopen met eigen ontwerp.

Badstof Online is al meer dan 20 jaar dé specialist als het gaat om badstof, het maakt ons niet uit of het om 50 of 100.000 stuks gaat. Wist u dat een strandlaken gemiddeld 10 jaar wordt gebruikt? Het is daarom van essentieel belang dat uw strandlaken voldoet aan al uw verwachtingen.

Welke optie u kiest hangt samen met uw budget en verwachtingen. Er zijn diverse kwaliteiten leverbaar, dit wordt over het algemeen aangegeven met het gewicht van de handdoek. Hoe zwaarder de handdoek hoe luxer deze aanvoelt en des te langer deze meegaat. Daarnaast is het ook mogelijk om custom made strandlakens te bestellen, hierbij heeft u vrije keuze in de kleur, afmeting, kwaliteit, verdelingsmogelijkheden en label.

Strandlakens personaliseren

Wilt u de strandlakens personaliseren? Bij Badstof Online bestelt strandlakens met logo of ander ontwerp. Het logo kunnen wij op verschillende manieren aanbrengen op de strandlakens. Zo kunt u kiezen voor strandlakens bedrukken, waarbij wij een full colour ontwerp op de strandlakens kunnen aanbrengen. Ook kunnen wij de strandlakens borduren om de kwaliteit van het ontwerp te waarborgen. Het is ook mogelijk om de strandlakens middels een weving tijdens het productieproces te personaliseren.

Strandlakens met bedrukte verpakking

Wij begrijpen ook dat als u een geschenk geeft in de vorm van een strandlaken, dit ook mooi verpakt moet worden. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor strandlakens met bedrukte verpakking, compleet in uw huisstijl. De strandlakens kunnen verpakt worden in een koker, doosje of polybag met inlay.

Bent u geïnteresseerd in gepersonaliseerde strandlakens kopen? Neem contact op en wij kunnen u vrijblijvend adviseren.

Strandlakens bedrukken
Strandlakens borduren

Wilt u strandlakens met uw bedrijfsnaam of logo?

Wij zijn al 20 jaar specialist in het leveren van strandlakens. We leveren direct diverse collecties uit voorraad, vanaf 50 stuks. Vraag een offerte aan en ontdekt de mogelijkheden betreft strandlakens personaliseren!