Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Badstof Kerstpakket

Badstof is een luxe en gewild relatiegeschenk dat uitstekend te combineren is in thema pakketten. Vandaar dat wij van Badstofonline speciale badstof kerstpakketten samenstellen.

Badstof Kerstpakketten wordt op basis van uw budget en wens samengesteld. Indien het aantal kerstpakketten het toelaat kunnen wij badstof custom made produceren. Zo wordt de badstof in uw huisstijl kleur of juist in een trendy design geleverd. Onze badstof producten worden voorzien van uw eigen company label, dit maakt een custom made badstof kerstpakket echt af.

badstof kerstpakket
Kerstpakket met gepersonaliseerde badjas en producten van Rituals

Badstof eindejaarspakket

Een badstof eindejaarspakket is een geschenk dat tijdloos is. Badstof gaat gemiddeld 10 jaar mee in een huishouden. U bent er dus van verzekerd dat uw geschenk nuttig gebruikt wordt! Wat wilt u nog meer?

Duurzaam eindejaarsgeschenk

Bent u op zoek naar een duurzaam eindejaarsgeschenk? Doordat de levensduur van badstof een stuk langer is dan een gemiddeld kerstgeschenk is het duurzaam. Combineert u badstof met andere duurzame producten dan bent u helemaal duurzaam bezig! Op verzoek verpakken wij het badstofkerstgeschenk niet in plastic maar voorzien van een luxe gepersonaliseerde (papieren) wikkel.

kerstpakket badstof
Kerstpakket met gepersonaliseerde badjas en producten van Rituals

Mogelijkheden badstof kerstpakket

Bij Badstofonline bieden we verschillende mogelijkheden om badstof in kerststijl te combineren met andere kerstproducten om zo een opvallend en gewaardeerd kerstpakket samen te stellen. Wij zijn dealer van o.a. Rituals en kunnen badstofartikelen goed in verschillende kerstthema’s verwerkt worden.

Badjas kerstpakket met relatiegeschenk

Denk aan een badjas i.c.m. badslippers, een Rituals product, scrub, en een leuk tijdschrift. Dit wellness kerstpakket kan sfeervol worden verpakt in een gezellige en sfeervolle kerstdoos of juist in een opvallend bedrukte doos met uw eigen opmaak.

kerstpakket
Kerstpakket met gepersonaliseerde badjas en producten van Rituals

Sportief badstof kerstpakket

Een ander veel verkocht thema pakket is een badstof product i.c.m. bijvoorbeeld een smartwatch of stappenteller, sportdrank, energyreep en diverse andere sport gerelateerde items waardoor je een goed gevuld sportief pakket krijgt. Ook deze zijn weer geheel naar eigen wens te verpakken. Een goed begin van het nieuwe jaar! U kunt kiezen uit diverse kerstpakketten, met verschillende badstof producten, zoals handdoeken, strandlakens of een bedrukte hamamdoek.

Badstof kerstpakket kiezen

U kunt kiezen uit diverse kerstpakketten, met verschillende badstof producten, zoals handdoeken, strandlakens of een bedrukte hamamdoek.

kerstpakketten

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!