Handdoeken produceren in Europa

Wilt u graag handdoeken produceren in Europa? Bij Badstof online kunnen wij handdoeken bedrukken, borduren of inweven. Vanuit Europese productielocaties kunnen wij de mooiste handdoeken met uw ontwerp of bedrijfsnaam inweven of bedrukken. Of dit een handdoek is geweven met uw logo in de boord of all over, of een bedrukte handdoek met uw eigen ontwerp in Full colour, wij weten de weg om kwaliteit icm een goede prijs bij u aan te bieden. Wij zijn al meer dan 20 jaar specialist in badstof en weten welke mogelijkheden er zijn.

Handdoeken produceren in Europa heeft veel voordelen

Als u ervoor kiest om handdoeken te produceren in Europa heeft u enkele voordelen tov het produceren buiten Europa. Binnen Europe zijn alle technieken die u kan bedenken voor het produceren van handdoeken aanwezig. Voordelen die europese productie u kan bieden:
  • Snellere levertijden
  • Mooie constante kwaliteit
  • Controle op de juiste certificering eenvoudiger
  • Lagere aantallen mogelijk
  • Milieu vriendelijker onder andere omdat er minder transport ingezet wordt.
  • In veel gevallen lagere prijzen
Handdoeken bedrukken

Zoals u ziet heeft het handdoeken produceren in Europa vele voordelen. Eigenlijk is het enigste voordeel dat je hebt bij het produceren van badstof in het buitenland dat de prijs bij hele grote aantallen beter is. Men moet dan wel de tijd hebben. De levertijden van uit het Verre Oosten zijn een stuk langer dan binnen Europa.

Ontwikkeling en verplaatsing productie van Verre oosten naar Europa

Badstof Online heeft in diverse continenten contacten voor handdoeken produceren in Europa. Echter zien we de laatste jaren een verschuiving van de productielocatie.

Waar vroeger iedereen zweerde bij het Verre Oosten zien we een sterke verschuiving naar Europa. Veel bedrijven vinden het een prettig idee dat hun custom made handdoeken binnen Europa geproduceerd worden onder vaak betere omstandigheden voor mens en natuur.

De certificeringen zijn beter te controleren en kwaliteit is constanter. 

Handdoeken bedrukken

Naast deze voordelen om in Europa te produceren zien we ook dat de wereld minder afhankelijk van het Verre Oosten wil zijn. Zoals iedereen heeft gezien in de tijden van de Corona crisis lag de halve wereld plat, omdat alle grondstoffen en productie in het Verre Oosten plaats vond. Wij van Badstof Online kunnen u optimaal adviseren waar en welke productiefaciliteiten voor uw specifieke aanvraag de beste oplossing.

Specialist in handdoeken, zowel binnen Europa als het verre oosten

Wanneer u ervoor kiest om handdoeken te bestellen voor uw bedrijf zullen wij afhankelijk van de gewenste aantallen, levertijden en techniek een keuze in de productielocatie. Laat uw handdoeken produceren in Europa of juist in het Verre Oosten, maar net wat uw voorkeur heeft. Heeft u aanvullende wensen mbt productielocatie, certificering, levertijden en kwaliteiten dan zullen wij u het juiste advies geven. op deze manier bent u altijd verzekerd van het beste eindresultaat; een mooie handdoek!
Handdoeken produceren in Europa