Hamamdoeken bedrukken Amsterdam

Wilt u uw eigen logo of slogan laten bedrukken op de hamamdoeken voor promotie doeleinden in Amsterdam? Dit is iets wat wij van Badstof Online voor u realiteit kunnen maken. Wij maken de mooiste custom made hamamdoeken. Zo kunnen we de hamamdoeken bedrukken en ontwerpen in uw huisstijl. Dus voor het bedrukken van hamamdoeken of handdoeken bedrukken in de buurt van Amsterdam moet u bij Badstof Online zijn!

Hamamdoeken bedrukken Amsterdam: De Zakelijke opties

Deze bedrukte hamamdoeken zijn een goede manier van promotie voor uw bedrijf. Met een mooi design in uw huisstijl erop trekt de hamamdoek zeker de aandacht op plekken als het strand of de spa. Maar hamamdoeken is niet het enige textielproduct dat we voor uw bedrijf kunnen bedrukken, ons kunnen gaat nog veel verder. Onze hamamdoeken kunnen ook gebruikt worden als relatiegeschenken, een bedankje naar uw personeel of als kerstcadeau.

Hamamdoeken bedrukken Amsterdam

Hamamdoeken Amsterdam bedrukken, inweven of borduren?

Bij badstofonline kunnen wij zowel hamamdoeken bedrukken als inweven. Waarom zou u een hamamdoek gaan bedrukken in plaats van inweven? Of juist andersom? Dit is geheel afhankelijk van uw ontwerp en wensen.

Bij een ingeweven hamamdoek is het niet mogelijk hele krachtige kleuren of detail weer te geven. Ook verloop of meerdere kleuren is moeilijk bij ingeweven hamamdoeken. Heeft u een complex ontwerp dan adviseren wij een bedrukte hamamdoek. Wij drukken deze ca 720 DPI, haarscherp en geheel enkelzijdig aflopend. U heeft zo het mooiste resultaat. Het minimum aantal bij ingeweven hamamdoeken ligt hoger dan bedrukte hamamdoeken. Afhankelijk van uw ontwerp en het aantal kleuren kunnen wij dit aangeven. Bedrukte hamamdoeken leveren wij al vanaf 25 stuks.

Heeft u een ontwerp en wilt u graag advies welke techniek voor u het meest geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze badstof specialisten bij Badstof Online.

Direct hamamdoeken bedrukken Amsterdam

Doordat wij altijd hamamdoeken op voorraad hebben en aan directe inkoop doen zijn wij instaat om altijd snel te leveren met de scherpste prijzen. De levertijd van bedrukte hamamdoeken in Amsterdam is twee weken vanaf 25 stuks. Wij zijn altijd bereid om u als specialisten te helpen en zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Zo kunnen we samen te beste optie bereiken voor uw project.

hamamdoeken bedrukken Amsterdam

Profiteer van hamamdoeken bedrukken Amsterdam bij Badstof Online

Uw logo of slogan draagt u op een van de leukste manieren met Badstof Online haar bedrukte hamamdoeken. Bij ons profiteert u van snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit dankzij onze gespecialiseerde medewerkers. Wilt u nu graag meer weten over het bedrukken van hamamdoeken voor uw bedrijf in de omgeving van Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij gaan graag met u zitten om de mogelijkheden met u te bespreken.