Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Sporthanddoek Bedrukken

Sporthanddoek bedrukken? Dit kan bij Badstofonline al vanaf 25 stuks.

Heeft u een sportschool of relaties die sportief zijn? Dit is dan het perfecte relatiegeschenk voor u. Ook vergroot het uw naamsbekendheid, want bedrukte sporthanddoeken ziet u overal: in sportscholen, resorts en sauna’s.

Wilt u sporthanddoeken laten bedrukken? Vraag dan direct een offerte aan!

Uw eigen label

Va. 25 stuks

Verpakt in polybag

Eigen PMS-kleur

sporthanddoeken bedrukken

Waar kun je sporthanddoeken voor gebruiken?

Een sporthanddoeken bedrukken is één van de vele mogelijkheden bij Badstof Online. Maar wat is een sporthanddoeken prcies?

Een sporthanddoek is een langwerpige handdoek van circa 30 x 140 cm die gebruikt wordt tijdens of na het sporten, bij bijvoorbeeld fitness en tennis.

Bij Badstof Online kunnen wij snel en voor een goede prijs sporthanddoeken bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam! Wij leveren direct uit voorraad of laten ze direct in de fabriek produceren. Of het nu gaat om een fitness- of sporthanddoek of microfiber handdoek? Wij zijn uw specialist!

Onze sporthanddoeken zijn van hoge kwaliteit en water absorberend. Zowel onze terry als de microfiber modellen. Hierdoor vinden veel gebruikers ze erg praktisch en fijn.

sporthanddoeken met logo

Sporthanddoek als realatiegeschenk

Een sporthanddoek wordt vaak meerdere keren per week gebruikt en dat maakt dit het perfecte relatiegeschenk. Uw bedrijfsnaam wordt keer op keer gezien en de contact momenten zijn zelf hoger dan radio of televisie reclame.

Een sporthanddoek is oorspronkelijk 30 x 130 cm, maar we zien hier veel afgeleiden van. Zo zien we een verschuiving naar een standaard handdoeken maat van 50 x 100cm. die afmeting is meer praktisch en gebruiksvriendelijker. Sporthanddoeken kunnen wij vanaf 25 stuks bedrukken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De mogelijkheden van een bedrukte sporthanddoek

Het grote voordeel is dat bedrukken bij deze sporthanddoeken perfect mogelijk is. De sporthanddoek is gemaakt van velourse kwaliteit waarop een digitale print erg mooi geplaatst kan worden. Zelfs een zeefdruk komt netjes over! Dit terwijl deze techniek op badstof over het algemeen geen succes is.

De sporthanddoek heeft een polyester boord waarop we een sublimatie print kunnen zetten. Deze techniek heeft als grote voordeel dat we fullcolour een sporthanddoek bedrukken vanaf 25 stuks. 

De voordelen

Wij bieden u de mogelijkheid een sporthanddoek te laten produceren en bedrukken, rechtstreeks bij een van onze fabrikanten. Hieronder hebben we een overzicht van de voordelen als u kiest voor een sporthanddoek bedrukken.

  • Uw eigen label
  • Eigen PMS-kleur van de bedrukte handdoek
  • All over bedrukt mogelijk vanaf 25 stuks
  • Per stuk verpakt in een polybag

Materialen sporthanddoek

Naast de vele voordelen kunt u ook kiezen welke kwaliteit sporthanddoek u wilt. 

  • Velourse 100% katoen
  • Terry 100% katoen
  • Terry 50% katoen/50% polyester
  • 100% microfiber polyester

Onze sporthanddoeken kunnen gemaakt worden met verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn voordelen bij verschillende vormen van gebruik, of verschillende vormen van design. Zo zal een microfiber handdoek meer vocht opnemen dan een katoenen badstof sporthanddoek. Echter geeft een terry katoenen sporthanddoek over het algemeen een luxere uitstraling. het voelt zachter en voller aan.

Wilt u graag sporthanddoeken bedrukken? Vraag dan nu een offerte aan, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Full Colour bedrukt of geborduurd?

Als u wilt dat uw sporthanddoek extra opvalt kant u kiezen voor een full colour handdoek. Wij kunnen de sporthanddoeken bedrukken naar uw voorkeuren en wensen. Nadat u akkoord gaat met het design kan deze in productie.

Naast full colour bedrukking hebben wij ook de optie borduren. Bij een borduring adviseren wij vaak een bescheiden afmeting. U moet zich voorstellen dat een katoenen handdoek voorzien wordt van een borduring, deze borduurgarens zijn van polyester. Omdat katoen krimpt en polyester niet zal een borduring altijd gaan “vringen”.

Dit probleem is er bij een bedrukking nooit. Onze borduringen en bedrukkingen gaan lang mee en blijven mooi, zelfs na veelvuldig wassen.
Voor welke optie u ook kiest, met deze sporthanddoeken zult u zeker kijk hebben naar uw handdoek.

bedrukte sporthanddoeken

Nieuw: Microfiber sporthanddoek bedrukken

Een nieuw product dat we sinds kort kunnen aanbieden, direct vanuit de fabriek, is een microfiber sporthanddoek. Microfiber absorbeert meer vocht dan katoen en microfiber is lichter en kleiner te verpakken, dat voor outdoor activiteiten een groot voordeel heeft. Omdat microfiber glad materiaal is kan hier ontzettend goed full colour all over op gedrukt worden. Naast het fullcolour bedrukken kunnen we op microfiber sporthanddoeken ook een hotstamp plaatsen wat een chique uitstraling geeft van uw logo.

Sporthanddoeken laten bedrukken?

Wilt u graag sporthanddoeken laten bedrukken? Vraag dan nu een offerte aan, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!