Zoeken
Generic filters

Sporthanddoek Bedrukken

Sporthanddoek bedrukken

Een sporthanddoeken bedrukken is één van de vele mogelijkheden bij Badstof Online. Maar wat is een sporthanddoeken prcies?

Een sporthanddoek is een langwerpige handdoek van ca 30 x 140 cm die gebruikt wordt tijdens of na het sporten, bij bijvoorbeeld fitness en tennis. Het grote voordeel is dat bedrukken bij deze sporthanddoeken perfect mogelijk is. De sporthanddoek is gemaakt van velourse kwaliteit waarop een digitale print erg mooi geplaatst kan worden. Zelfs een zeefdruk komt netjes over! Dit terwijl deze techniek op badstof over het algemeen geen succes is. De handdoek heeft een polyester boord waarop we een sublimatie print kunnen zetten. Deze techniek heeft als grote voordeel dat we fullcolour een sporthanddoek bedrukken vanaf 25 stuks. 

Sporthanddoeken bedrukken

Custom made sporthanddoek bedrukken

Wij bieden u de mogelijkheid een sporthanddoek te laten produceren en bedrukken, rechtstreeks bij een van onze fabrikanten. Hieronder hebben we een overzicht van de voordelen als u kiest voor een sporthanddoek bedrukken.

  • Uw eigen label
  • Eigen PMS-kleur van de bedrukte handdoek
  • All over bedrukt mogelijk vanaf 25 stuks
  • Per stuk verpakt in een polybag

Naast de vele voordelen kunt u ook kiezen welke kwaliteit sporthanddoek u wilt. Onze sporthanddoeken kunnen gemaakt worden met verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn voordelen bij verschillende vormen van gebruik, of verschillende vormen van design. Zo zal een microfiber handdoek meer vocht opnemen dan een katoenen badstof sporthanddoek. Echter geeft een terry katoenen sporthanddoek over het algemeen een luxere uitstraling. het voelt zachter en voller aan.

U heeft de keuze uit de volgende materialen:

  • Velourse 100% katoen
  • Terry 100% katoen
  • Terry 50% katoen/50% polyester
  • 100% microfiber polyester

Wilt u graag sporthanddoeken bedrukken? Vraag dan nu een offerte aan, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Sporthanddoek bedrukken met uw eigen logo

Bij Badstof Online kunnen wij snel en voor een goede prijs sporthanddoeken bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam! Wij leveren direct uit voorraad of laten ze direct in de fabriek produceren. Of het nu gaat om een fitness- of sporthanddoek of microfiber handdoek? Wij zijn uw specialist! Onze sporthanddoeken zijn van hoge kwaliteit en water absorberend. Zowel onze terry als de microfiber modellen. Hierdoor vinden veel gebruikers ze erg praktisch en fijn.

Omdat een sporthanddoek vaak meerdere keren per week gebruikt wordt is het een perfect relatiegeschenk. Uw bedrijfsnaam wordt keer op keer gezien en de contact momenten zijn zelf hoger dan radio of televisie reclame.
Een sporthanddoek is oorspronkelijk 30 x 130 cm, maar we zien hier veel afgeleiden van. Zo zien we een verschuiving naar een standaard handdoeken maat van 50 x 100cm. die afmeting is meer praktisch en gebruiksvriendelijker. Sporthanddoeken kunnen wij vanaf 25 stuks bedrukken, geheel

Bedrukte sporthanddoek

Sporthanddoek bedrukken: Full Colour bedrukt of Geborduurd?

Als jij wil dat jouw sporthanddoek extra opvalt kan je kiezen voor een full colour handdoek. Wij kunnen de sporthanddoeken bedrukken naar uw voorkeuren en wensen. Nadat u akkoord gaat met het design kan deze in productie.

Naast full colour bedrukking hebben wij ook de optie borduren. Bij een borduring adviseren wij vaak een bescheiden afmeting. U moet zich voorstellen dat een katoenen handdoek voorzien wordt van een borduring, deze borduurgarens zijn van polyester. Omdat katoen krimpt en polyester niet zal een borduring altijd gaan “vringen”.

Dit probleem is er bij een bedrukking nooit. Onze borduringen en bedrukkingen gaan lang mee en blijven mooi, zelfs na veelvuldig wassen.
Voor welke optie u ook kiest, met deze sporthanddoeken zult u zeker kijk hebben naar uw handdoek.

Nieuw: Microfiber sporthanddoek bedrukken

Een nieuw product dat we sinds kort kunnen aanbieden, direct vanuit de fabriek, is een microfiber sporthanddoek. Microfiber absorbeert meer vocht dan katoen en microfiber is lichter en kleiner te verpakken, dat voor outdoor activiteiten een groot voordeel heeft. Omdat microfiber glad materiaal is kan hier ontzettend goed full colour all over op gedrukt worden. Naast het fullcolour bedrukken kunnen we op microfiber sporthanddoeken ook een hotstamp plaatsen wat een chique uitstraling geeft van uw logo.

Wilt u graag sporthanddoeken laten bedrukken? Vraag dan nu een offerte aan, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Sporthanddoek bedrukken logo

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!