Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Handdoeken bedrukken Eindhoven

Handdoeken bedrukken Eindhoven: Wilt u graag handdoeken laten bedrukken voor uw bedrijf in de regio Eindhoven? Het toevoegen van een logo, naam of afbeelding kan uitstekend op een handdoek. Badstof Online is een specialist op het gebied van handdoeken bedrukken en helpt u bedrijf uit de omgeving van Eindhoven graag aan de mooiste resultaten.

Handdoek laten bedrukken Eindhoven

Handdoeken bedrukken Eindhoven: Waarom zou u dat doen?

U kunt uw handdoek om diverse redenen laten bedrukken. Een bedrukte handdoek met uw logo of naam is natuurlijk leuk als relatiegeschenk voor uw klanten. Of een persoonlijke handdoek met naam is uitstekend geschikt voor uw werknemers als variant voor het kerstpakket of als beloning na succes. Maar u kunt bedrukte handdoeken ook gebruiken als promotiemateriaal voor uw bedrijf in Eindhoven.

Zo kunt u de hele regio bekend laten worden met uw naam en logo, of met een pakkende afbeelding die past bij uw bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos en er zijn genoeg doeleinden om te bereiken door handdoeken bedrukken Eindhoven.

Handdoeken bedrukken Eindhoven

Diverse technieken voor het bedrukken van handdoeken in Eindhoven

Het bedrukken van handdoeken kan op verschillende manieren. De beste manier hangt af van uw wensen. Zo kunnen we haarscherp foto’s op uw handdoek bedrukken door deze digitaal te sublimeren. Bij sublimeren moet er polyester in de handdoek verwerkt zitten. Wilt u geen polyester in de handdoek dan kunnen we door middel van direct garmin print de handdoek rechtstreeks bedrukken.

Bent u op zoek naar grotere aantallen en heeft u de tijd? Dan kunnen we de handdoeken laten drukken in het verre oosten door middel van reactief pannelprint of ratiotion print. De handdoeken zijn altijd in de basis wit en worden aan één zijde geheel full colour en aflopend bedrukt.

Wilt u geen witte achterzijde? Dan kunnen wij de microfiber handdoek aanbieden. Deze kunnen we namelijk aan twee zijden aflopend bedrukken. Op microfiber handdoeken bieden wij ook de mogelijkheid om een hotstamp aan te brengen. Je krijgt dan reliëf in de stof, wat een chique en rustige uitstraling weergeeft.

Handdoek bedrukken Eindhoven

Voordelig handdoeken bedrukken in Eindhoven

Het laten bedrukken van handdoeken voor uw eigen bedrijf kan bij Badstof Online tegen een scherpe prijs. U krijgt bij ons altijd de beste kwaliteit waar u jaren plezier van heeft. Zo is uw logo, naam of afbeelding nog lange tijd goed zichtbaar als uw werknemers, relaties of klanten met uw bedrukte handdoek naar het zwembad, sauna of strand gaan.

Levering bij u in Eindhoven is mogelijk vanaf 25 stuks. We produceren direct vanuit de fabriek zodat u snel het gewenste resultaat ontvangt. Voor voordelig bedrukte handdoeken in Eindhoven bent u bij Badstof Online aan het juiste adres. Wij leveren daarnaast ook in andere steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht en Den Haag.

Handdoeken bedrukken in Eindhoven

Uw eigen bedrukte handdoek in Eindhoven

Wilt u eens iets anders dan de gebruikelijke manieren om uw klanten of werknemers te bedanken? Of wilt u op een originele manier uw naam bekend laten raken bij een groter publiek. Denk dan eens aan de bedrukte handdoeken van Badstof Online. Een mooi geheel speciaal gemaakt voor uw bedrijf in de omgeving van Eindhoven. Voor meer informatie over het bedrukken van handdoeken of een vrijblijvende prijsaanvraag kunt u gerust contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!