Retourbeleid

Gepersonaliseerde badstofartikelen niet retour
Niet tevreden over uw product? U kunt geleverde producten retour sturen mits zij niet gepersonaliseerd zijn. Bedrukte badstof artikelen kunt u niet retour sturen.

Sample aanvragen?
Wilt u om die reden eerst de kwaliteit weten van onze badstofartikelen. Bestel dan een sample of monster. Hiervoor brengen wij (verzend)kosten in rekening. Die kosten verreken wij met u als u een order plaatst voor dit of een ander artikel.

Groothandel badstofartikelen zonder bedrukking?
Badstof artikelen zonder bedrukking kunt u aan ons retour zenden. Meld dit graag even bij ons aan. U heeft dan inmiddels een contactpersoon bij Badstofonline. De retourzending gaat in overleg.

Defect of onvolledige zending?
Is uw artikel beschadigd tijdens de aflevering? Maakt u dan graag foto’s van de levering/ beschadiging en mail die aan uw contactpersoon bij Badstofonline. Wij zullen dit in goed overleg met u afhandelen.

Verloren zending?

Meld uw zending ten alle tijden bij ons aan alvorens u die retour zendt. Bewaart u alstublieft uw verzendbewijs tot dat wij contact met u opnemen dat wij uw retourzending in ontvangst hebben genomen.

Badstof kwaliteit en levertijd
Heeft u vragen over de kwaliteit, het productieproces, de productie-, en /of levertijd van badstof artikelen? Neem contact op met onze collega’s. Zij helpen u graag!

Levertijd badstof artikelen
Bestel tijdig uw badstofartikelen en bouw ruimte en tijd in voor het tijdig leveren van uw badstof artikelen. Wij nemen te laat ontvangen bedrukte badstof niet retour. Zeker wanneer u voor een evenement of de bouwvak uw personeel, of relatie’s tijdig van een badstof handdoek wilt voorzien, bestel dan tijdig..

Hoe lang is de productietijd voor badstof handdoeken?
Afhankelijk van uw keuze is de productietijd tussen de 2 en 6 weken. Bent u (bijna) niet meer optijd voor een bedrukte handdoek? Kies er dan voor om deze te laten borduren. Geborduurde handdoeken kennen de kortste productietijd en handdoeken inweven duurt langer dan handdoeken bedrukken.