Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Hamamdoek bedrukken

Hamamdoeken bedrukken vanaf 50 stuks

Hamamdoeken bedrukken als een leuk én handig relatiegeschenk voor uw partners? Hamamdoeken zijn handdoeken gemaakt van dunne stof. Het voordeel van de dunne stof is dat de hamamdoeken hierdoor snel opdrogen. Bij Badstof Online kunt u al vanaf 50 stuks hamamdoeken laten bedrukken. U kunt de hamamdoeken bedrukken met een logo, tekst of ander ontwerp. Daarnaast kunnen we uw ontwerp in full colour op de hamamdoeken bedrukken.

FuLL colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Hamamdoeken bedrukken met korte levertijd

Naast de vele mogelijkheden die wij u bieden met betrekking tot hamamdoeken bedrukken, geniet u bij ons van meerdere voordelen. Doordat wij onze hamamdoeken bedrukken in Europa, geniet u van korte levertijd. Daarnaast zijn er geen technische bewerkingen met hoeveelheid kleuren. Bestelt u een groter aantal? Dan kunnen wij voor u ook ronde hamamdoeken produceren. 

hamamdoeken bedrukken

Hamamdoeken bedrukken met het logo van uw bedrijf geeft u extra herkenbaarheid en naamsbekendheid. Wij kunnen de hamamdoeken bedrukken, zodat u dit als origineel cadeau weg kunt geven. De hamamdoeken bedrukken wij vaak voor relatiegeschenken aan partners van uw bedrijf of uw medewerkers. Hamamdoeken zijn multifunctioneel! Laat een logo op de hamamdoeken bedrukken, zodat uw logo gezien wordt op het strand, het park, in de sauna of op vakantie. 

Hamamdoeken badstof zijn ideaal om mee te nemen dankzij het snel opdrogen van de stof, de hoeveelheid water die ze op kunnen nemen, het lichte gewicht en de grootte van het doek. Laat hamamdoeken bedrukken en profiteer van een stukje reclame bij het weggeven als cadeau.

hamamdoek bedrukken

Hamamdoeken bedrukken: Niet alleen praktisch, maar ook trendy

De vraag naar hamamdoeken bedrukken is in de afgelopen jaren ontzettend gestegen. Geen wonder dat bedrijven steeds vaker hamamdoeken bedrukken met hun eigen logo of slogan. Het is daarom ook leuk om een hamamdoek met bedrukking te ontvangen. Bedrukte handdoeken worden daarom ook vaak gebruikt. Bedank uw personeel of relaties middels het geven van een hamamdoek met logo of geef het als aandenken na een groot evenement of feest mee met de gasten.

Bij Badstof Online kun je hamamdoeken bedrukken. De hamamdoeken bedrukken we op een speciale manier waardoor we bijzonder snel en al vanaf lagere aantallen een full colour aflopende bedrukking kunnen leveren. Op de hamamdoeken bedrukken we uw eigen ontwerp van hoge kwaliteit. De hamamdoeken kunt u ook goed combineren met een bijpassende hamamtas of drinkfles!

hamamdoek laten bedrukken

Laat hamamdoeken bedrukken voor het perfecte geschenk!

Op zoek naar het perfecte geschenk? Laat hamamdoeken bedrukken! Of u nu uw hamamdoeken bedrukt met logo of gaat voor een ander soort handdoek, Badstof Online helpt u graag verder. Wij kunnen de hamamdoeken bedrukken vanaf 50 stuks. Dit verrassende cadeau kan dan ook voor vele doeleindes gebruikt worden. Ook kunnen we hamamdoeken inweven of hamamdoeken borduren. Geef een persoonlijk geschenk die mensen écht bij blijft en ga voor het bedrukken van heerlijk soepele hamamdoeken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Wij denken graag met u mee voor het perfecte geschenk! Houdt ook onze hamamdoeken actie in de gaten.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!