Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Hamamdoek bedrukken

Hamamdoeken bedrukken

Bent u op zoek naar een leuk én handig relatiegeschenk voor uw partners? Een hamamdoek is een multifunctioneel cadeau waar ze naast het gebaar ook nog echt iets aan hebben. Badstof Online biedt u uiteenlopende mogelijkheden voor het bedrukken van hamamdoeken. Bent u benieuwd naar de opties?

Wij bieden u onder andere:

hamamdoeken bedrukken

Hamamdoeken bedrukken met het logo van uw bedrijf geeft u extra herkenbaarheid en naamsbekendheid. Dit praktische en originele cadeau kunt u geven als relatiegeschenk aan bijvoorbeeld partners van uw bedrijf of uw medewerkers. Doordat hamamdoeken zo multifunctioneel zijn zullen ze overal mee naartoe genomen worden. Naar het strand, het park, in de sauna of op vakantie.

Hamamdoeken zijn ideaal om mee te nemen dankzij het snel opdrogen van de stof, de hoeveelheid water die ze op kunnen nemen, het lichte gewicht en de grootte van het doek. Zo profiteert u dankzij het bedrukken van hamamdoeken met logo van een stukje reclame bij het weggeven als cadeau!

bedrukte hamamdoek

Niet alleen praktisch, maar ook trendy

Hamamdoeken zijn ontzettend populair de afgelopen jaren. En hoe leuk is het om zo’n trendy doek cadeau te krijgen? Hierdoor worden de bedrukte hamamdoeken gegarandeerd graag gebruikt. Bedank uw personeel of relaties middels het geven van een hamamdoek met logo of geef het als aandenken na een groot evenement of feest mee met de gasten.

Badstof Online produceert de hamamdoeken op een speciale manier waardoor we bijzonder snel en al vanaf lagere aantallen een fullcolour aflopende bedrukking kunnen leveren. Maak uw eigen ontwerp realiteit met onze bedrukking van hoge kwaliteit en combineer deze zelfs met een bijpassende hamamtas of drinkfles!

hamamdoek laten bedrukken

Laat hamamdoeken bedrukken voor het perfecte geschenk!

Of u nu uw hamamdoeken bedrukt met logo of gaat voor een ander design, Badstof Online helpt u graag verder. Doordat wij al vanaf 50 hamamdoeken voor u aan de slag gaan kan dit verrassende cadeau voor vele doeleindes gebruikt worden. Geef een persoonlijk geschenk die mensen écht bij blijft en ga voor het bedrukken van heerlijk soepele hamamdoeken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Wij denken graag met u mee voor het perfecte geschenk!

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Elly
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!