Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Strandlaken Borduren

Strandlakens borduren vanaf 50 stuks

Wilt u strandlakens borduren? Dan bent u bij Badstof Online aan het juiste adres. Wij kunnen al strandlakens borduren vanaf 50 stuks. Door strandlakens te borduren, geniet u van een slijt vaste personalisatie. De strandlakens borduren wij rechtstreeks vanuit onze fabriek. Hierdoor kunnen wij geborduurde strandlakens snel leveren. Door te kiezen voor strandlakens borduren, ontvangt ook kwalitatieve strandlakens. De geborduurde strandlakens worden door ons gemaakt van duurzaam Turks katoen. Strandlakens borduren wij in verschillende krachtige kleuren.

FuLL colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Strandlakens borduren: waar moet u opletten?

Het borduren van strandlakens is erg populair. Bij strandlakens borduren komen vele voordelen aan het licht. Echter zijn er ook een aantal punten waarop wij u willen attenderen. Het is dan ook belangrijk dat u weet dat de onderstaande punten van toepassing zijn voor strandlakens borduren.

  • Op de plaats van de borduring verliezen de strandlakens zijn absorberende functie.
  • Aan de achterzijde van de borduring ziet u vilt met de afgewerkte steken.
  • De prijs voor een borduring wordt bepaald door het aantal steken, hoe groter de borduring hoe meer steken. 
  • Vanaf 50 stuks kunnen wij custom made strandlakens borduren waarbij de borduring in de boord is verwerkt, hierdoor is de achterzijde netjes afgewerkt en verliezen de strandlaken szijn absorberende functie een stuk minder.
strandlakens borduren

Waarom strandlakens borduren?

Een strandlaken borduren heeft een aantal voordelen ten opzichte van het bedrukken. Zo heeft een geborduurd strandlaken een chique uitstraling en is een levering mogelijk vanaf 50 stuks. U betaalt bij de eerste bestelling eenmalig opstartkosten, bij vervolgopdrachten komen deze kosten te vervallen.

Wilt u strandlakens borduren? Dan adviseren wij u graag. Door onze expertise en ervaring kunnen wij u een kort en krachtig advies geven. Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van onze klanten dit op prijs stelt en het resultaat aan hun verwachtingen voldoet.

Andere maten of alternatief op strandlakens borduren

Het kan voorkomen dat u niet helemaal op zoek bent naar strandlakens borduren. U heeft daarom bij ons ook de mogelijkheid uit andere druktechnieken. Zo kunt u bij ons ook strandlakens inweven. Geborduurde strandlakens hebben bij ons standaard een afmeting van 100 x 180 cm. Ook is het mogelijk om geborduurde strandlakens in een andere afmeting te bestellen.

Andere afmeting:

Bedrukken:

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!