Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Strandlaken Borduren

Strandlakens borduren vanaf 25 stuks

Badstof Online kan voor u al een strandlaken borduren vanaf 25 stuks. Wij willen hiermee de drempel voor de zakelijke markt verlagen om geborduurde strandlakens als relatiegeschenk in te zetten. Bij het borduren van strandlakens gebruiken wij badstof van hoge kwaliteit. Het grote voordeel van de kwalitatieve strandlakens is de keuze uit krachtige kleuren die gemaakt zijn van duurzame kwaliteit Turks katoen.

Wanneer u geborduurde strandlakens wilt aanschaffen, zijn er enkele zaken waar u op moet letten:

  • Op de plaats van de borduring verliest de strandlaken zijn absorberende functie.
  • Aan de achterzijde van de borduring ziet u vilt met de afgewerkte steken.
  • De prijs voor een borduring wordt bepaald door het aantal steken, hoe groter de borduring hoe meer steken. 
  • Vanaf 25 stuks kunnen wij custom made een strandlaken borduren waarbij de borduring in de boord is verwerkt, hierdoor is de achterzijde netjes afgewerkt en verliest het strandlaken zijn absorberende functie een stuk minder.
strandlakens borduren

Waarom strandlakens borduren?

Een strandlaken borduren heeft een aantal voordelen ten opzichte van het bedrukken. Zo heeft een geborduurd strandlaken een chique uitstraling en is een levering mogelijk vanaf 25 stuks. U betaalt bij de eerste bestelling eenmalig opstartkosten, bij vervolgopdrachten komen deze kosten te vervallen.

Wilt u strandlakens borduren? Dan adviseren wij u graag. Door onze expertise en ervaring kunnen wij u een kort en krachtig advies geven. Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van onze klanten dit op prijs stelt en het resultaat aan hun verwachtingen voldoet.

Andere maten of alternatief op strandlakens borduren

Het kan voorkomen dat u niet helemaal op zoek bent naar strandlakens borduren. U heeft daarom bij ons ook de mogelijkheid uit andere druktechnieken. Zo kunt u bij ons ook strandlakens inweven. Geborduurde strandlakens hebben bij ons standaard een afmeting van 100 x 180 cm. Ook is het mogelijk om geborduurde strandlakens in een andere afmeting te bestellen.

Andere afmeting:

Bedrukken:

Veel kleurmogelijkheden

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Elly
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!