Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Badstof bedrukken

Badstof bedrukken

Wilt u badstof bedrukken, bijvoorbeeld voor een relatiegeschenk? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de specialisten van Badstof Online. Wij kunnen uw handdoeken op verschillende manieren bedrukken waardoor u altijd het beste resultaat krijgt. We bespreken graag alle mogelijkheden vooraf met u door.

De technieken van badstof bedrukken

Een handdoek bedrukken kan door middel van diverse technieken worden uitgevoerd. Welke techniek het beste is hangt af van uw wensen voor het eindresultaat. Voor een haarscherpe foto op uw handdoek gebruiken we bijvoorbeeld sublimatie print. Maar wilt u geen polyester in de handdoek dan kunnen we reactief drukken, dit doen we direct op de handdoek. Reactie drukken kan d.m.v. digital direct print, rotatie print of pannel print. Wij bieden de mogelijkheid aan die past bij uw aanvraag.

Naast deze technieken kunnen we ook zeefdrukken, dit is geen standaard zeefdruktechniek maar een doorontwikkelde variant hierop. We noemen dit soft towel print. Wij zorgen ervoor, in tegenstelling tot reguliere zeefdruktechnieken, dat de handdoek te allen tijden zacht blijft. Wij kunnen deze techniek toepassen op handdoeken waarbij de printkleur donkerder is dan de ondergrond.

Wilt u volledige badstof bedrukken? Dan is een digitale sublimatie het meest geschikt. Voor een chique en minder in het oogspringende handdoek kunnen wij op microfiber handdoeken een hotstamp aanbieden. Hierdoor ontstaat er reliëf in de stof zodat het logo zichtbaar is. In samenspraak met u bepalen we welke methode het beste past bij uw wensen. Zo zijn er ook combinaties mogelijk.

badstof laten bedrukken

Mogelijkheden bij badstof bedrukken

U kunt uw handdoek laten bedrukken voor verschillende doeleinden. Zo kan het zijn voor eigen gebruik, bijvoorbeeld om passende handdoeken in uw hotel te presenteren. Maar u kunt het ook gebruiken als geschenk. Als relatiegeschenk voor uw klanten, met uw eigen logo erop. Of als origineel cadeau voor uw eigen werknemers. We kunnen afbeeldingen, namen, logo’s, teksten en patronen op uw handdoeken bedrukken. Zo is er voor iedere wens wel een manier om deze op uw handdoek te krijgen. U kunt uw zichtbaarheid vergroten of uw klanten en medewerkers een plezier doen met de bedrukte handdoeken van Badstof Online.

badstof bedrukken

Gespecialiseerd in het bedrukken van handdoeken

Afhankelijk van uw wens is het belangrijk om te kijken welke techniek het beste resultaat geeft. Hiervoor hebben wij diverse specialisten die met u in gesprek gaan over de wensen en de mogelijkheden die uw bedrijf heeft. Vervolgens komen zij met een advies op maat over de beste techniek voor het bedrukken van uw handdoeken. Dankzij onze ervaring weten we bij Badstof Online ieder project tot een succes te maken.

Badstof bedrukken door Badstof Online

Wilt u graag handdoeken laten bedrukken voor uw klanten, medewerkers of eigen bedrijf? U kunt bij ons vanaf 25 stuks handdoeken bestellen die vakkundig worden bedrukt. Via ons offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor meer informatie of vragen over onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!