Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Gastendoekjes Inweven

Gastendoek inweven met uw logo

Gastendoek inweven kan alleen tijdens het productieproces. Dat is nu net waar wij in zijn gespecialiseerd. Wij doen rechtstreeks zaken met de fabrikanten waardoor gastendoekjes inweven geen enkel probleem is. Wij kunnen u optimaal adviseren en bepalen welke ontwerpen geschikt zijn en welke niet.

Gastendoeken inweven

Gastendoek inweven: Welke technieken zijn er mogelijk?

Er zijn verschillende technieken voor een gastendoekjes in te weven. Iedere soort inweving heeft zijn voor- en nadelen. Hieronder vindt u de drie meest gebruikte technieken, elke techniek staat in het kort beschreven. Wij hanteren deze bij het inweven van gastendoekjes. 

Jacquard inweving

Deze techniek wordt ook wel all-over inweving genoemd. Uw tekst of logo wordt hierbij over de gehele gastendoek ingeweven. De kwaliteit van de gastendoekjes is gelijk tov een gastendoekje met boord en/of reliefinweving. Omdat je bij een jacquard inweving minimaal 2 kleuren nodig hebt is het minimum aantal vaak wat hoger dan bij een boord en/of reliefinweving. 

Ingeweven strandlaken

Reliëf inweving

Reliëf inweving, of hoog- laag inweving, zorgt voor een zeer chique uitstraling. Bij deze techniek bestaat de handdoek uit 1 kleur en wordt het logo of tekst lager geweven. 

Relief inweving strandlaken socialdeal

Boord inweving

Bij deze techniek wordt uw tekst of logo in de boord van de gastendoekjes ingeweven. Dit betekent dat het ontwerp niet te groot kan zijn. Wij kunnen uw tekst of logo controleren en vervolgens adviseren als er aanpassingen nodig zijn. De kwaliteit van een boord inweving is uitstekend.

boordinweving Trespa

Direct uw gastendoekjes laten inweven bij Badstof Online

Heeft u interesse in mooie gastendoekjes met uw naam of logo erop? Vraag dan nu een offerte aan of neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!