Strandlakens met logo

Zoekt u een leuk promotiemiddel of relatiegeschenk? Maak uw klanten, businesspartners of medewerkers dan blij met een strandlaken met logo! Een strandlaken met logo is al tijden een van de meest voorkomende wensen van onze klanten. 

U heeft de keuze om strandlakens met logo te bedrukken, borduren of in te weven. Onze strandlakens zijn van hoge kwaliteit, gaan langdurig mee en zijn kleurvast. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan direct een offerte aan!

Strandlakens met logo

Strandlakens met logo bedrukken

De eerste manier om strandlakens te voorzien van een logo is ze bedrukken. Kies voor een logo of reclame-uiting en wij zorgen ervoor dat het op het strandlaken van uw wensen wordt bedrukt. Een strandlaken kan geheel full colour bedrukt worden. Hierdoor heeft u dus eindeloze mogelijkheden en kan het strandlaken helemaal naar uw wensen vormgegeven worden. Een strandlaken is 100 bij 180 centimeter en kan besteld worden vanaf 25 stuks.

Badstof Online is een ware specialist als het gaat om bedrukken van strandlakens, daarom kunt u altijd bij ons terecht voor advies. Natuurlijk vragen we om uw akkoord voordat we beginnen met het bedrukken van uw strandlaken met logo, we houden daarom transparant contact. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Strandlakens met logo bedrukken

Strandlakens met logo borduren

Een andere populaire optie voor strandlakens met logo is om ze te laten borduren. Ook dit kunt u al door ons laten doen vanaf 25 stuks. Onze strandlakens zijn gemaakt van duurzame kwaliteit Turks katoen en bestaan uit prachtige kleuren. Als u een logo op een strandlaken laat borduren kunt u profiteren van de chique uitstraling die het met zich meebrengt.

Houd wel rekening met het feit dat het strandlaken zijn absorberende functie op de plek van borduring verliest, er aan de achterkant van de borduring vilt met afgewerkte steken ziet, en de prijs van het strandlaken wordt bepaald door het aantal steken. Onze experts maken custom made strandlakens met logo waarbij de borduring in de boord is verwerkt. Zo ziet de achterkant er te allen tijde netjes uit en blijft de absorberende functie behouden.

Strandlakens met logo borduren

Strandlakens met logo inweven

Als laatste kunt u kiezen om uw strandlaken van uw logo te voorzien door het ons te laten inweven. Dit kan op drie manieren:

Strandlaken inweven jacquard
Kiest u voor deze optie, dan wordt het ontwerp over de gehele handdoek in meerdere kleuren ingeweven. Aan de hand van uw logo en het ontwerp van het strandlaken kunnen wij beoordelen of dit de juiste manier van aanpak is.

Strandlakens boord inweven
Deze optie is zeer geschikt als het strandlaken uit 1 PMS-kleur bestaat, en u alleen de boord wilt voorzien van uw logo. Kies hierbij uit het inweven van 1 of 2 zijden. Het voordeel van deze methode is dat het een voordelige optie is bij een wat kleinere oplage.

Strandlakens reliëf inweven
Zou u uw logo graag met reliëf in het strandlaken willen weven? Dan krijgt u een subtiel relatiegeschenk met klasse als eindresultaat. U kunt uw logo over het gehele strandlaken presenteren zodat het nog steeds goed zichtbaar is. Het logo is bij deze methode zichtbaar door het hoogteverschil van de stof en is dezelfde kleur als de rest van het strandlaken.

Strandlakens met logo inweven

Strandlakens met logo weggeven als relatiegeschenk

Als u bij Badstof Online strandlakens met een logo bestelt, krijgt u lakens met een standaard afmeting van 100 bij 180 centimeter. Laat u ze borduren of bedrukken? Dan kunt u ook kiezen uit de afmetingen 50 bij 100 centimeter, of 70 bij 140 centimeter. Wij denken graag met u mee en zorgen dat u het eindresultaat krijgt wat u voor ogen heeft.

Heeft u nog vragen over de strandlakens, onze werkwijze of uw mogelijkheden? Neem dan gerust contact op voor een uitgebreid advies. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zo weet u wat u kunt verwachten.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Elly
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47