Strandlakens met logo

Strandlakens met logo inzetten als promotiemiddel of relatiegeschenk? Wij kunnen de standlakens met logo al leveren vanaf 50 stuks. Het logo kunnen we met verschillende druktechnieken op de strandlakens aanbrengen. Zo kunt u kiezen voor strandlakens bedrukken of strandlakens borduren. De strandlakens met logo worden rechtstreeks vanuit onze fabriek geproduceerd. Hierdoor profiteert u van een snelle levertijd. Strandlakens met logo hebben een groot oppervlak, hierdoor is het mogelijk om uw logo groot op de strandlakens aan te brengen.

FuLL colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Onze strandlakens met logo zijn gemaakt van hoge kwaliteit. Of u nu kiest voor een bedrukking of strandlakens inweven. Strandlakens met logo gaan langdurig mee. Bovendien zijn de strandlakens met logo kleurvast, waardoor u extra lang kunt genieten van de strandlakens. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan direct een offerte aan!

Strandlakens met logo

Strandlakens met logo bedrukken

De eerste manier om strandlakens met logo te voorzien is door ze te bedrukken. Kies voor een logo of reclame-uiting en wij zorgen ervoor dat het op het strandlaken met logo wordt bedrukt. Het voordeel van een bedrukking, is dat we de strandlakens met logo geheel in full colour kunnen bedrukken. Hierdoor heeft u dus eindeloze mogelijkheden en kan het strandlaken helemaal naar uw wensen vormgegeven worden. Een strandlaken is 100 bij 180 centimeter en kan besteld worden vanaf 50 stuks.

Badstof Online is een ware specialist als het gaat om bedrukken van strandlakens, daarom kunt u altijd bij ons terecht voor advies. Natuurlijk vragen we om uw akkoord voordat we beginnen met het bedrukken van uw strandlaken met logo, we houden daarom transparant contact. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Strandlakens met logo bedrukken

Strandlakens met logo borduren

Een andere populaire optie voor strandlakens met logo is om ze te laten borduren. Ook dit kunt u al door ons laten doen vanaf 50 stuks. Onze geborduurde strandlakens zijn gemaakt van duurzame kwaliteit Turks katoen en bestaan uit prachtige kleuren. Als u een logo op een strandlaken laat borduren kunt u profiteren van de chique uitstraling die het met zich meebrengt.

Houd wel rekening met het feit dat de strandlakens met logo zijn absorberende functie op de plek van borduring verliest, er aan de achterkant van de borduring vilt met afgewerkte steken ziet, en de prijs van de strandlakens met logo wordt bepaald door het aantal steken. Onze experts maken custom made strandlakens met logo waarbij de borduring in de boord is verwerkt. Zo ziet de achterkant er te allen tijde netjes uit en blijft de absorberende functie behouden.

Strandlakens met logo borduren

Strandlakens met logo inweven

Als laatste kunt u kiezen om uw strandlaken van uw logo te voorzien door het ons te laten inweven. Dit kan op drie manieren:

Strandlaken inweven jacquard
Kiest u voor deze optie, dan wordt het ontwerp over de gehele handdoek in meerdere kleuren ingeweven. Aan de hand van uw logo en het ontwerp van het strandlaken kunnen wij beoordelen of dit de juiste manier van aanpak is.

Strandlakens boord inweven
Deze optie is zeer geschikt als het strandlakens uit 1 PMS-kleur bestaat, en u alleen de boord wilt voorzien van uw logo. Kies hierbij uit het inweven van 1 of 2 zijden. Het voordeel van deze methode is dat het een voordelige optie is bij een wat kleinere oplage.

Strandlakens reliëf inweven
Zou u de strandlakens met logo graag als reliëf ingeweven willen hebben? Dan krijgt u een subtiel relatiegeschenk met klasse als eindresultaat. U kunt de strandlakens met logo over de gehele strandlakens presenteren zodat het nog steeds goed zichtbaar is. Het logo is bij deze methode zichtbaar door het hoogteverschil van de stof en is dezelfde kleur als de rest van het strandlaken.

bedrukte strandlakens

Strandlakens met logo weggeven als relatiegeschenk

Als u bij Badstof Online strandlakens met logo bestelt, krijgt u lakens met een standaard afmeting van 100 bij 180 centimeter. Laat u de strandlakens met logo borduren of bedrukken? Dan kunt u ook kiezen uit de afmetingen 50 bij 100 centimeter, of 70 bij 140 centimeter. Wij denken graag met u mee en zorgen dat u het eindresultaat krijgt wat u voor ogen heeft.

Heeft u nog vragen over de strandlakens, onze werkwijze of uw mogelijkheden? Neem dan gerust contact op voor een uitgebreid advies. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zo weet u wat u kunt verwachten.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Elly
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47