Theedoeken

Theedoeken bedrukken met logo

Wilt u graag theedoeken bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Badstof Online beschikt over theedoeken van hoge kwaliteit die u naar uw eigen smaak kan laten bedrukken. Misschien zoekt u nog een leuk relatiegeschenk voor uw zakenpartners of wilt u uw klanten of collega’s verrassen.

Bedrukte theedoeken zijn een uniek cadeau waar nog lang over gepraat zal worden. Hoe leuk is het om theedoeken te bedrukken in de huisstijl van uw onderneming? Lees verder voor de mogelijkheden!

FuLL colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

theedoek boer zoekt vrouw

Bedrukte theedoeken als relatiegeschenk

Vanaf een minimale afname van 150 stuks leveren wij custom made bedrukte theedoeken. Het is mogelijk om de theedoeken in de kleuren van uw onderneming te verven voor een unieke aansluiting op uw bedrijf. Dankzij onze vele vaste partners en leveranciers is het mogelijk om altijd de beste keuze in kwaliteit, stoffen en bedrukking te hebben. We kunnen u hierdoor blij maken met uiteenlopende opties zodat er altijd een naadloos aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Laat de theedoeken bijvoorbeeld door ons bedrukken met uw naam en logo en val op in de menigte.

Theedoeken bedrukken

Thee- en keukendoeken bedrukken

Bedrukte theedoeken zijn een uniek en stijlvol cadeau voor bedrijfsrelaties, partners of klanten. Daarnaast is het een leuke optie om ze in te zetten als promotiemiddel voor uw onderneming. Ook is het mogelijk om keuken sets, bestaande uit een theedoek en keukendoek, te laten bedrukken. De theedoeken zijn uiteraard plat geweven en de keukendoeken met lusjes. Deze keuken sets zijn van indrukwekkende kwaliteit en gaan jarenlang mee. Aan wie u ook de keuken sets schenkt, deze zal jarenlang gebruikt worden waardoor het niet alleen een mooi cadeau is, maar ook praktisch enorm in de smaak zal vallen.

Logo op theedoek

Advies over bedrukte theedoeken

Wat uw wensen ook zijn, bespreek het met ons! Wij denken graag met u mee en adviseren u uitgebreid over de verschillende mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring en ruime kennis in het bedrukken van stoffen kunnen wij uitstekend inschatten wat het beste zou zijn voor uw persoonlijke situatie. Neem bij het hebben van vragen dan ook gerust contact met ons op zodat we u kunnen voorzien van een professioneel advies.

Custom made theedoek

Theedoeken laten bedrukken?

Lijkt het u leuk om theedoeken te bedrukken zodat u uw zakenrelaties kunt bedanken of uw onderneming kunt promoten? Wij helpen u graag verder! Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan zodat u inzicht krijgt op heel het plaatje. Wie weet geeft u binnenkort uw onderneming een boost dankzij dit leuke geschenk.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Elly
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47