Theedoeken

Badstofonline.nl levert al vanaf 150 stuks custom made theedoeken. Bij dit aantal zijn er enkele beperkingen qua kleurcombinaties maar hierin kunnen wij u goed adviseren.
Bij grotere aantallen is het mogelijk om de kleuren in uw pms kleur in te verven. Omdat wij Theedoeken inkopen bij diverse fabrikanten kunnen wij snel schakelen en de verschillende opties die we hebben bespreken.

THEEDOEK ICM KEUKENDOEK | KEUKENSET

Als relatiegeschenk of promotie artikel is een keukenset erg leuk. we krijgen alleen maar positieve reacties van klanten die een keukenset aanschaffen. Een keukenset bestaat uit een theedoek en keukendoek. Uw relaties ontvangen met een keukenset een artikel van hoge kwaliteit dat jaren lang mee gaat. Hierdoor heeft u een groot bereik en intensieve naamsbekendheid.

Een theedoek is platgeweven en een keukendoek met lusjes (terry) Ideaal voor het gebruik in iedere keuken.

Bent u op zoek naar een partner die u advies kan geven en kan helpen bij het maken van de juiste keuzes bij de aankoop van een theedoek of keukenset? Dan bent u bij Badstofonline.nl aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of bel met een van onze theedoek specialisten 0031-497534647

Theedoeken bedrukken

FuLL colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47