Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Golfhanddoek Borduren

Waarom een golfhanddoek borduren?

Als u ervoor kiest om een golfhanddoek te borduren dan kiest u voor kwaliteit. Zeker als u een golfhanddoek kiest uit onze Beaulise lijn. Golfhanddoeken uit deze lijn zijn van zeer goede kwaliteit en zijn iets groter dan standaard golfhanddoeken. Ze zijn standaard voorzien van een ring met een haak en zijn leverbaar in 6 verschillende kleuren: wit, zwart, navy, rood, lime en fuchsia.

Het voordeel van een golfhanddoek borduren is dat de golfhanddoek geen functieverlies heeft. Doordat wij alleen borduren met professionals zal uw naam of logo een luxe uitstraling hebben. Dit samen zorgt ervoor dat u een schitterend relatiegeschenk heeft om tijdens uw golfevenement weg te geven aan een relatie of prospect. Het is al mogelijk om een bestelling te plaatsen vanaf 25 stuks.

Golfhanddoek borduren

Een custom made golfhanddoek borduren

Badstof Online is een badstofspecialist. Wij zijn professionals die gespecialiseerd zijn in golfhanddoeken borduren. De bedrukte golfhanddoeken hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en worden razendsnel bij u geleverd. Ook onze service is een reden om golfhanddoeken te laten borduren bij ons. Wij zijn namelijk zeer betrokken bij al onze klanten.

Direct uw golfhanddoeken laten bedrukken

Speelt u vaker een pot golf met uw klanten? Dan is een golfhanddoek het ideale relatiegeschenk. Bent u geïnteresseerd? Dan kunnen wij bij Badstof Online voor u uw golfhanddoeken borduren. Kijk gerust naar alle mogelijkheden op onze website en vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op!

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!