Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Handdoek bedrukken met logo

Wilt u uw zichtbaarheid vergroten? Denk dan eens aan een handdoek bedrukken met logo. Door een handdoek met opdruk wordt uw bedrijf op verschillende plekken vertoond op een originele manier. Badstof Online kan uw logo op verschillende manieren op handdoeken bedrukken. Gegarandeerd de hoogste kwaliteit, en dat voordelig en snel. 

Handdoek bedrukken met logo

Hoe bedrukken we uw handdoek met logo?

Een handdoek bedrukken met logo kan op verschillende manieren, afhankelijk van wat u graag bedrukt wilt hebben. Wij kunnen een complete afbeelding op uw handdoek bedrukken met sublimatie print, of met reactief printen als u geen polyester in de handdoek wilt. Reactief drukken kan met behulp van digital direct print, rotatie print of pannel print. Een van de technieken die we hanteren is soft towel print, een ontwikkelde variant van zeefdrukken. Dit is mogelijk wanneer de printkleur donkerder is dan de ondergrond van de handdoek. Afhankelijk van uw aanvraag kijken we naar de meest geschikte techniek. Zo krijgt u uw logo altijd op de beste manier bedrukt op uw handdoek.

handdoek met logo
bedrukte handdoek met logo

Het totaalproces van handdoek bedrukken met logo

Badstof Online levert naast bedrukte handdoeken ook diensten in het totaalproces. We kunnen als groothandel ook het verpakkingen van de handdoek verzorgen of een handdoek in een andere vorm laten produceren. Een complete fullfilment behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij verzorgen we ook de distributie naar uw relaties. U kunt ook kiezen voor speciaal maatwerk, zoals een verjaardagsservice of giftset. Zo verzorgen we het proces voor uw handdoeken met logo van begin tot eind.

Handdoeken bedrukken met sublimatiedruk of hotstamp

Voor het bedrukken van handdoeken met uw bedrijfslogo, raden wij de volgende druktechnieken aan: Sublimatiedruk of hotstamp. Sublimatiedruk kunnen we al realiseren vanaf lage aantallen, vanaf 25 stuks. Kiest u liever voor een chiquere uitstraling? Dan kunnen we uw logo op de handdoek bedrukken met behulp van een hotstamp. Dit creëert reliëf in de stof waardoor het logo zichtbaar wordt.

handdoek bedrukken met je logo

Uw eigen handdoek bedrukt met logo

Wilt u graag handdoeken laten bedrukken met uw eigen logo? Dan helpen we u bij Badstof Online graag verder. We bekijken samen met u wat de beste techniek is om het gewenste resultaat te  behalen en voeren dan alles snel en precies uit. Zo ziet u uw logo binnenkort terug op een mooie handdoek. Voor meer informatie of vragen over het bedrukken van handdoeken kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!