Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Sporthanddoek Inweven

Sporthanddoek inweven

Wilt u een gepersonaliseerde sporthanddoek van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kies voor een sporthanddoek inweven voor een echte professionele uitstraling. Zo kunt u uw naam of logo op een mooie manier laten verwerken in uw sporthanddoek. Laat uw sporthanddoek inweven bij Badstof Online en onderscheid u van de rest. Inweving van een sporthanddoek is al mogelijk vanaf 150 stuks.

Strandlakens met logo inweven

Sporthanddoek inweven: de Verschillende technieken

Voor het inweven van sporthanddoeken zijn verschillende technieken die toegepast kunnen worden. De eerste techniek is Jacquard inweving. Bij deze techniek kan het logo over de gehele handdoek geplaats worden. Er moet wel worden bepaald of het technisch mogelijk is om uw logo over de gehele sporthanddoek in te weven.

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van reliëf inweving. Bij deze techniek wordt uw naam of logo als het ware uitgeschoren, dit zorgt voor een chique uitstraling.

Ten slotte wordt er gebruik gemaakt van boordinweving. Hierbij wordt uw naam of logo in de boord van de sporthanddoek ingeweven. Dit zorgt over het algemeen voor een rustige uitstraling.

Sporthanddoeken bedrukken

Direct sporthanddoeken laten inweven bij Badstof Online

Sporthanddoeken inweven is specialistisch werk. Wij bij Badstof Online zijn hierin specialist. Bent u geïnteresseerd in een ingeweven sporthanddoek? Vraag dan direct een offerte aan! Als u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Sporthanddoek inweven

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!