Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Bedrukte handdoek

Wilt u graag een bedrukte handdoek voor uw zakenrelaties, partners of klanten? Of wilt u uw werknemers eens in het zonnetje zetten met een mooie handdoek, voorzien van uw bedrijfsnaam? Laat dan een mooie set handdoeken bedrukken bij Badstof Online. Met behulp van diverse technieken weten we altijd het gewenste resultaat te realiseren.

Bedrukte handdoek

Bedrukte handdoek met logo of afbeelding

Een bedrukte handdoek kan op verschillende manieren dienstdoen. Als cadeautje, voor eigen gebruik of als aanvulling op uw marketing. Een handdoek waarop uw bedrijf duidelijk naar voren komt kan de zichtbaarheid vergroten en daarmee uw naamsbekendheid een boost geven. Daarvoor kunnen wij de handdoeken bedrukken met uw logo, of uw bedrijfsnaam.

Maar ook de opdruk van een complete afbeelding om goed op te vallen is een optie. Combineren is natuurlijk ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zichtbaar is op het strand, in de spa of in het zwembad.

Bedrukte handdoek met logo

Bedrukte handdoeken, strandlakens en hamamdoeken

De bedrukking van badstof blijft niet alleen beperkt tot bedrukte handdoeken. Bij Badstof Online bedrukken we alle soorten badstof om een persoonlijke touch toe te voegen of om het als promotiemateriaal in te zetten. Daarvoor kunt u ook strandlakens of speciale hamamdoeken laten bedrukken.

Een strandlaken in full colour is mogelijk met een mooie afbeelding op een groot oppervlak. De hamamdoek is daarnaast heel gewild als zomergeschenk die snel en al bij lage aantallen geproduceerd kunnen worden. U heeft dus genoeg opties om uit te kiezen als u een bedrukte handdoek wilt. We helpen u graag aan de gewenste bedrukking.

Bedrukte handdoek

Microfiber alternatief voor bedrukte handdoek

Voor het beste resultaat van uw bedrukte handdoek hebben wij speciale microfiber handdoeken in ons assortiment. Deze vergroten het resultaat bij bedrukking in full colour en hebben bovendien meerdere voordelen ten opzichte van andere traditionele katoenen handdoeken. De voordelen van een microfiber handdoek:
  • De handdoek krimpt niet
  • De bedrukking wordt in de vezel opgenomen waardoor deze niet snel vaal wordt
  • De bedrukking heeft een hogere resolutie waardoor het eindresultaat scherper is
  • Bij hoge aantallen is het bovendien goedkoper vanwege de goedkopere grondstof
Dit maakt een microfiber handdoek zeer geschikt om te bedrukken. U kunt handdoeken met een sublimatiedruk al vanaf 25 stuks bestellen met een levertijd van slechts 2 weken.
Handdoek bedrukt voor bedrijf

Voordelige bedrukte handdoeken

Wilt u bedrukte handdoeken snel en voordelig laten produceren? Dan profiteert u bij Badstof Online, groothandel voor badstof, van onze uitstekende relaties met leveranciers, waardoor wij korte levertijden en scherpe prijzen kunnen hanteren. We bespreken vooraf de wensen voor uw handdoeken en adviseren de juiste bedrukkingstechniek voor het optimale resultaat.

Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!