Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Badjas Borduren

Een badjas borduren? Wij hebben uitermate geschikte badjassen om te borduren. De combinatie tussen een borduring en een badjas zorgt voor een mooie luxe uitstraling zeker als u ervoor kiest deze per stuk feestelijk te laten inpakken

Badjas borduren met logo of tekst

Badstofonline biedt u de mogelijkheid een badjas te borduren met uw individuele naam, bedrijfslogo of van uw vereniging. Dit doen wij al vanaf 25 stuks. Om u advies te geven met betrekking tot badjassen borduren is het altijd raadzaam contact met ons op te nemen, zodat we samen met u kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Badjas borduren: De verschillende soorten

Wij kunnen veel verschillende soorten badjassen borduren. Hieronder hebben we voor u de meest gangbare badjassen op een rijtje gezet.

  • Badjas met sjaalkraag
  • Badjas met capuchon
  • Badjas kimono
  • Badjas wafel pique

Wij kunnen elke badjas leveren, echter is de grootste vraag naar een badjas met sjaalkraag, deze badjassen kunnen we dan ook direct uit voorraad leveren en u heeft de keuze uit 13 kleuren.

 

geborduurde badjas

Badjassen borduren direct vanuit de fabriek

Als specialist in badstof bieden wij u ook de mogelijkheid om vanaf 100 stuks een badjas direct in de fabriek te laten voorzien van een borduring. Dit heeft enkele voordelen ten opzichte van het borduren in Nederland na productie.
Heeft u interesse in een badjas borduren? Vraag dan nu een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Classic badjassen

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Elly
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!