Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Badstof inweven

Badstof inweven met uw logo of bedrijfsnaam

Wilt u badtextiel met uw logo, tekst of afbeelding? Badstof inweven geeft een prachtig en duurzaam resultaat. Badstof Online is gespecialiseerd in het inweven van badstof en helpt u graag aan uw eigen gepersonaliseerde geschenken. Hiermee krijgt u de beste resultaten en profiteert u van originele relatiegeschenken voor uw bedrijf.

inweven badstof

Badstof inweven Bij Badstof Online

Het inweven van badstof is een bijzonder proces dat zorgt voor strakke en nette resultaten. Bij het inweven wordt uw logo of uiting  in de structuur verwerkt. Dit betekent dat het al bij het productieproces gedaan wordt. Bij het maken van de badstof wordt de tekst of afbeelding direct in de stof verweven. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat doordat het niet op het materiaal wordt gedrukt maar in het materiaal zit. Het inweven van een badstof kunt u om diverse redenen doen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk voor klanten maar ook zeker voor eigen gebruik in hotels of spa’s.

handdoeken badstof inweven

Badstof inweven: de technieken

Wij hanteren bij Badstof Online drie verschillende technieken voor het inweven van badstof: 

1. Jacquard inweving

Bij een jacquard geweven handdoek worden de garens ingeverfd in de gewenste pms kleur. Daarna wordt de handdoek pas geweven in het gewenste ontwerp. Deze techniek geeft een hoogwaardige uitstraling en uw handdoek zal jaren lang mee in gebruik zijn. Helaas is bij deze techniek niet alle ontwerpen mogelijk. Er is een beperking in het aantal kleuren. Een van onze badstof specialisten kunnen u hier goed in adviseren. Vaak komen we tot een mooie oplossing. 

2. Boordinweving

Bij een boordinweving wordt uw logo of tekst in de boord ingeweven. dit kan tot maximaal 4 vier kleuren en geeft een iets rustigere uitstraling. 

3. Reliëfinweving

Bij een reliëfinweving is de handdoek geheel geverfd in 1 kleur. Uw logo of tekst worden lager geweven waardoor op geen lussen zitten op deze positie. dit geeft een luxe en vaak een chique uitstraling.  De gewenste tekst of afbeelding wordt dezelfde kleur als de rest van de handdoek.

badstof strandlaken inweven

Specialist in badstof inweven

Met de verschillende technieken die mogelijk zijn om uw badstof in te laten weven is het van belang dat u de juiste keuze maakt. Bij Badstof Online zijn we zeer ervaren in het inweven van handdoeken en helpen we u ook graag in de keuze voor een bepaalde techniek. Dit heeft alles te maken met het eindresultaat dat u wenst. Het inweven zelf moet zeer nauwkeurig worden uitgevoerd en daarvoor hebben we echte specialisten. Zo krijgt u de mooiste handdoeken met uw eigen logo, naam of afbeelding erin verweven.

badstof inweven

Eigen ingeweven handdoeken

Wilt u ook handdoeken met uw eigen logo erop voor een chique en nette uitstraling? Of om cadeau te doen aan relaties? Badstof Online adviseert u over de juiste technieken en laat de badstof vervolgens vakkundig inweven. Wij leveren vanaf 100 stuks. Wilt u meer weten over het inweven van badstof of wilt u een vrijblijvende prijsofferte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of vul de offerteaanvraag in.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!