Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Handdoek met opdruk

Wilt u graag een handdoek met opdruk laten produceren? Dan zit u bij Badstof Online op de juiste plek. Wij helpen u graag aan een mooi afgewerkte handdoek met een persoonlijke touch. Dankzij de verschillende bedrukmethodes is iedere wens voor ons een mogelijkheid. U ontvangt bovendien de beste kwaliteit tegen een lage prijs.

Handdoek met opdruk produceren

Kies uw eigen handdoek met opdruk

Een handdoek personaliseren met opdruk kan om verschillende redenen. Zo kunt u de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroten door uw logo duidelijk op de handdoeken te laten zetten.

Hierdoor zal uw bedrijfsnaam overal waar de handdoeken gebruikt worden naar voren komen. Een bedrukte handdoek kan ook gelden als relatiegeschenk, bijvoorbeeld als bedankje voor zakenpartners of nieuwe klanten. Maar het kan ook dienst doen als uitbreiding van uw service, bijvoorbeeld voor hotels of welnessvoorzieningen.

U kunt zelf volledig bepalen wat de opdruk wordt, van alleen een logo of bedrijfsnaam tot een complete afbeelding over de volledige afmeting van de handdoek.

Handdoek opdruk

Bedrukkingsmethodes

Voor de opdruk van een handdoek zijn verschillende methodes, die afhangen van het gewenste resultaat en het type handdoek.

Wij werken met de volgende bedrukkingsmethodes:

  • Digitaal reactief bedrukken (geschikt voor haarscherpe foto’s)
  • Digitaal direct bedrukken (meerdere kleuren op een lichtere ondergrond)
  • Screenprint (voor kleinere aantallen op een licht handdoek in één kleur)
  • Digitaal sublimeren (voor een bedrukking over de gehele oppervlakte, op een witte handdoek)
  • Hotstamp (creëert reliëf in de stof waardoor een logo zichtbaar wordt)

Vaak zijn combinaties van deze technieken mogelijk om uw gewenste resultaat te creëren. U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden.

handdoek met opdruk voetbal

Ervaringsdeskundige handdoeken met opdruk

Het bedrukken van een handdoek vergt kennis van de verschillende technieken en dat zorgt ervoor dat u de beste resultaten krijgt bij een specialist. Badstof Online is als groothandel een ervaringsdeskundige op het gebied van bedrukte badstof en levert al 20 jaar maatwerk voor diverse projecten.

Bij ons profiteert u niet alleen van de deskundigheid, maar wij maken uw specifieke wens graag mogelijk. Daarom kunt u bij onze groothandel in handdoeken ook kleinere aantallen afnemen en de verschillende technieken combineren. Dan krijgt u altijd de gewenste handdoek met opdruk.

Handdoek met opdruk

Handdoek met opdruk bestellen?

Wilt u graag uw bedrijfsnaam, logo of gewoon een mooie afbeelding laten bedrukken op een set handdoeken? Bekijk dan snel de mogelijkheden van Badstof Online voor een handdoek met opdruk. We gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we het beste resultaat voor u kunnen realiseren.

Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!