Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Sporthanddoek Borduren

Sporthanddoek borduren

Wilt u voor een chique uitstraling gaan? Kies dan voor custom made sporthanddoek borduren. Bij Badstof Online leveren wij handdoeken van hoge kwaliteit, waarmee u uw klanten en relaties positief kan verrassen. Uw logo of naam kunnen wij gemakkelijk op de sporthanddoeken borduren en daarbij kunnen wij u een uitstekende kwaliteit verzekeren. Een bestelling voor geborduurde sporthanddoeken kan al vanaf 25 stuks.

Sporthanddoek borduren

Sporthanddoek laten borduren als relatiegeschenk

Doordat de handdoek gemaakt is van een mooie kwaliteit velours katoen, in combinatie met een borduring, geeft u een artikel weg dat gewaardeerd wordt. De geborduurde sporthanddoek wordt veelal ingezet bij sportevenementen als tennistoernooien, golfdagen, fitnesscentra, maar natuurlijk ook bij overige sporten of voor in een kerstpakket.

sporthanddoeken laten borduren

Laat nu uw sporthanddoeken borduren bij Badstof Online

Om een sporthanddoek te borduren zouden wij graag eerst het logo willen zien zodat we advies kunnen geven over de plaats en de grootte. Daarnaast bekijken we graag eerst samen wat uw wensen zijn en dan bedenken we een oplossing.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u sporthanddoeken laten borduren? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

sporthanddoek borduren

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!