Douchelakens bedrukken, borduren of inweven

Badstof Online is al 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van douchelakens. Dit is al mogelijk vanaf 25 stuks. We staan voor kwaliteit en leveren snel. We kunnen douchelakens bedrukken, borduren of inweven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op voor advies.

Douchelaken met Logo

Badstof Online is dé specialist als het gaat om een douchelaken bedrukken. Door onze 20 jaar ervaring in badstof en het continu blijven ontwikkelen van nieuwe druktechnieken bent u aan het juiste adres als u douchelakens wilt laten bedrukken.

Als u een design hebt dat full colour is of een andere opmaak die technische niet mogelijk is om te weven dan kunt u het beste kiezen voor een bedrukt douchelaken. Hoe beter uw design hoe beter het eind resultaat. Onze machines kunnen tot 720 DPI waren grote printen. Hierdoor zijn de bedrukte douchelakens net posters.
Wij leveren bedrukte douchelakens vanaf 25st direct uit de fabriek, hierdoor heeft u topkwaliteit douchelakens tegen scherpe prijzen met een sneller levertijd!

Douchelaken borduren wij lokaal, dwz niet in eigen huis maar wel in Nederland. Wij hebben er voor gekozen om zelf geen productie uit te voeren. wij zijn van mening dat wij alleen maar flexibel kunnen zijn als we werken met specialistische partners. Vandaar dat wij al 15 jaar met dezelfde borduurstudio werken die begrijpt hoe geborduurd moet worden.
Een borduring plaatsen we zelden heel groot op de douchelakens. Hoe groter de borduring hoe duurde het douchelaken wordt. De borduur prijs moet in verhouding met het douchelaken liggen. Wilt u uw logo of ontwerp groter op de handdoek dan adviseren wij een bedrukte douchelaken of een geweven douchelaken.

Douchelakens weven geeft de meest chique uitstraling. Wij verven de garens in de kleuren die u wenst. Daarna gaan we de handdoek weven met uw ontwerp. De geweven douchelakens leveren wij direct vanuit de fabriek. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij kiezen uit diverse productie locaties. zo heeft u altijd een goede prijs, snelle levertijd en duidelijke communicatie.

Waarom kiest u voor een douchelaken?

Een douchelaken is een middenmaat handdoek van 70 x 140 cm. De meeste mensen kiezen voor deze maat als ze net iets meer willen dan een standaard handdoek afmeting van 50 x 100 cm of dat ze een strandlaken van 100 x 180 cm te groot of te prijzig vinden. 
Tijdens het afdrogen heeft het laken net wat meer comfort dan een handdoek terwijl deze niet veel meer ruimte in uw tas vult mocht u deze douchelaken gebruiken voor of na het sporten.
douchelaken
gepersonaliseerde douchelakens
douchelaken op maat

Douchelaken als relatiegeschenk geven?

Wilt u gepersonaliseerde lakens als relatiegeschenk geven met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of slogan? Badstof Online heeft al jarenlange ervaring in gepersonaliseerde badstof. U kunt bij ons al bestellen vanaf 25 stuks. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan en wij geven u een persoonlijk advies.