Groothandel in badstof

Wilt u de beste kwaliteit badstof voor uw bedrijf? Als groothandel in badstof kunnen wij al vanaf 25 stuks diverse badstofproducten leveren. Gepersonaliseerd met uw naam of logo door middel van diverse technieken waar wij gespecialiseerd in zijn. Voor alle soorten badstof bent u bij groothandel Badstof Online op de juiste plek.

Groothandel Badstof Online

Badstof is een veelgebruikt product dat op diverse plekken goed zichtbaar is. Wij kunnen badstof aan u leveren met bedrijfsnaam of logo om te gebruiken ter promotie of als relatiegeschenk voor klanten. Als groothandel in badstof kunnen we u helpen aan grote hoeveelheden waar uw logo of een afbeelding groot zichtbaar is.

Dit kunnen we doen met behulp van verschillende technieken, zoals bedrukken, borduren en inweven. Op deze manier kunnen we als groothandel, afhankelijk van het type badstof en uw wens, de juiste techniek kiezen en het beste resultaat voor u behalen.

Groothandel badstof

Groothandel voor al uw maatwerk

Als groothandel in badstof staat maatwerk bij ons centraal. Ieder project is anders en daarom kijken we graag samen met u naar de beste opties voor uw specifieke wens. U kunt zich onderscheiden met een custom made handdoek, badjas of hamamdoek, om op een originele manier zichtbaar te zijn.

Wij beschikken als groothandel over de kennis om tal van technieken toe te passen en op iedere stof het mooiste resultaat te behalen. Zo kunnen we onder meer reliëf creëren met een hotstamp, bedrukken we haarscherpe foto’s met digitaal reactief en direct bedrukken en kunnen we borduren in iedere kleur. Altijd voor u op maat.

Groothandel in badstof

Dé specialist in badstof

Badstof Online is al 20 jaar een specialistische groothandel in badstof. Wij hebben in alle jaren veel kennis en ervaring opgedaan om te weten hoe we u het beste kunnen helpen met uw wens. Door middel van de juiste leveranciers, die kleinere aantallen kunnen leveren, en het hanteren van diverse technieken en levertijden kunnen wij de hoogste kwaliteit aan u leveren.

Wij besteden daarnaast ook veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en gebruiken gerecyclede garens voor uw producten. Als het aankomt op badstof zijn wij uw beste keus als groothandel.

Groothandel badstof online

Profiteer van de groothandel in badstof

Bent u geïnteresseerd om uw bedrijf op een unieke manier te vertonen en zo onderscheidend te zijn ten opzichte van anderen? Kijk dan naar groothandel Badstof Online. Voor diverse badstofproducten met een persoonlijke touch kunt u bij Badstof Online terecht.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of technieken? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bespreken we snel wat we voor u kunnen betekenen.