Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Gastendoekjes Bedrukken

Heeft u een kantoor of winkel waar veel zakenrelaties langskomen? Dan kunt u gastendoekjes bedrukken en op de toiletten neerleggen voor een stijlvol en luxe effect. Ook als u bijvoorbeeld een schoonheidssalon, sauna of kapperszaak heeft geeft u uw zaak een chic effect door gebruik te maken van gepersonaliseerde gastendoekjes. Daarnaast kunt u bedrukte gastendoekjes weggeven als persoonlijk relatiegeschenk aan klanten of partners.

De gastendoekjes kunnen volledig ontworpen worden naar uw eigen huisstijl. Zo geeft u uw business gemakkelijk een verzorgde en professionele uitstraling. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor advies!

Bedrukte gastendoek
Gastendoekjes Bedrukken

Wilt u een gastendoek bedrukken voor uw klanten of partners? Badstof Online is specialist als het gaat om gastendoekjes bedrukken.

Doordat wij geen productiebedrijf zijn, maar juist een intermediair dat samenwerkt met vaste partners die zich constant blijven ontwikkelen, zijn wij niet afhankelijk van een beperkt aantal technieken.

Hierdoor zijn wij erg flexibel en kunnen wij u de beste oplossing bieden om uw gastendoekjes te laten bedrukken. Of u nu kiest voor borduren of bedrukken, wij nemen graag uw zorgen uit handen door uw wensen om te zetten in stijlvolle gastendoekjes.

Technieken bedrukte gastendoekjes

Dankzij de verschillende technieken om gastendoekjes te bedrukken kunt u profiteren van uiteenlopende voordelen. Wij maken onder andere gebruik van:

  • Digitale direct print
  • Zeefdruk
  • Sublimatieprint
  • Digitale reactieve print

Wij kunnen u adviseren over welke techniek het beste aansluit op uw wensen. Naast het aantal gewenste gastendoekjes heeft ook het ontwerp van uw tekst of logo namelijk invloed op de technische mogelijkheden.

gastendoekjes bedrukken
Gastendoekjes Bedrukken

Verras uw zakenrelaties en klanten

Daarnaast kijken we ook samen naar de kleur en afmetingen van de gastendoekjes zodat het precies wordt zoals u voor uw bedrijf in gedachte had.

Wij zorgen dat de gebruikte stoffen van hoogwaardige kwaliteit zijn en langdurig mooi blijven. Onze taak is om de meest geschikte keuze voor u te maken in zodat u verzekerd bent van een keurig eindresultaat van hoge kwaliteit.

Bij Badstof Online werken we al jaren met trouwe partners die ons de beste materialen en werkwijzen leveren. Zo bieden we u altijd prachtige stoffen aan die uw zakenrelaties en klanten bij zullen blijven.

Gastendoekjes bedrukken?

Wilt u de uitstraling van uw bedrijf een persoonlijke boost geven? Dan zijn gastendoekjes met naam of logo wellicht iets voor u.

Voor meer informatie over uw mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. We zijn elke dag beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een passend advies.

Vraag voor het hele kostenplaatje vrijblijvend een offerte aan. Badstof Online gaat graag voor u aan de slag.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!