Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Badjas met logo

Wilt u graag een badjas met logo kunnen aanbieden aan uw werknemers, klanten of bezoekers? Dan kunt u bij Badstof Online gebruikmaken van de kennis en ervaring van een echte specialist in badstof. Wij kunnen allerlei soorten badjassen met diverse technieken voorzien van uw logo. Voor een gepersonaliseerde badjas die uitstraling biedt aan uw bedrijf of vereniging kunt u altijd bij ons terecht.

Een badjas met logo laten bedrukken of borduren? Laat u adviseren of vraag direct een offerte aan!

Badjas met logo als relatiegeschenk

Een logo laten bedrukken of borduren op uw badjas biedt u de mogelijkheid tot een luxe relatiegeschenk. Voor zakelijke relaties of als cadeau voor uw personeel, uw bedrijfslogo geeft de badjas iets persoonlijks. Bovendien kunt u de badjassen ook voorzien van een logo voor de promotie van uw bedrijf.

Alles is mogelijk, wij zorgen ervoor dat de badjassen helemaal worden afgestemd op uw wensen. Zo kunnen we het logo subtiel op de badjas drukken of juist heel duidelijk zichtbaar maken. Een mooie kamerjas met logo kan voor verschillende bedrijven uitkomst bieden, ongeacht of u ze wilt weggeven of wilt gebruiken in bijvoorbeeld uw sauna of hotel.

badjas met logo

Badjas met Logo borduren of bedrukken

Om uw logo op de badjas te krijgen kunnen we kiezen voor borduren of bedrukken. Dit is afhankelijk van het soort badjas dat u wenst. Op basis hiervan bepalen we wat de beste techniek is voor het beste resultaat. We kunnen u uitgebreid adviseren over de beste methode voor uw specifieke wens, zodat het resultaat aansluit bij wat u voor ogen heeft.

De keuze voor een techniek wordt onder meer bepaald door de kwaliteit en kleur van de badjas en de opmaak van het logo. Bovendien hangt het er ook vanaf wat graag wilt. Zo geeft het borduren van het logo een wat meer luxueuze uitstraling, waar het bedrukken zorgt voor een hoge kwaliteit print.

logo badjas
badjas met bedrijfslogo

Verschillende soorten badjassen

Wij kunnen uw logo op veel verschillende soorten badjassen bedrukken of borduren. Hieronder hebben we voor u de meest gangbare badjassen op een rijtje gezet.

  • Badjas met sjaalkraag
  • Badjas met capuchon
  • Badjas kimono
  • Badjas wafel pique

Wij kunnen elke badjas leveren, echter is de grootste vraag naar een badjas met sjaalkraag, deze badjassen kunnen we dan ook direct uit voorraad leveren. U heeft hierbij bovendien de keuze uit 13 kleuren.

Gepersonaliseerde badjassen

Badstof Online verzorgt al jaren diverse gepersonaliseerde badstof producten. We kunnen badjassen niet alleen voorzien van een logo, maar ook van uw naam of initialen. Voor bedrijven is het ook mogelijk de bedrijfsnaam op de badjas te bedrukken of borduren om zo meer exposure te genereren.

Een persoonlijke badjas zorgt er niet alleen voor dat u altijd weet dat u de juiste badjas pakt, maar kan ook bijdragen aan uitstraling of blijk van waardering. De personalisering van de badjas kan op verschillende manieren, we adviseren u graag over de mogelijkheden.

gepersonaliseerde badjas
badjas met logo

Heeft u interesse in het laten bedrukken of borduren van uw logo op een badjas? Als specialist in badstof helpen we u graag aan een vakkundig afgewerkte badjas die voldoet aan uw wensen. Vraag direct een offerte aan voor uw badjassen, dan zorgen wij ervoor dat uw aanvraag binnen 24 uur wordt behandeld.

Heeft u nog vragen over het proces of de technieken die we gebruiken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Elly
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!