Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Badjas met logo

Verras uw werknemers, klanten of bezoekers door een badjas met logo cadeau te doen. Onze badjassen met logo zijn gemaakt van hoogwaardige badstof. Daarnaast zijn wij dé specialist in badstof. U kunt bij ons de badjassen met logo bestellen in verschillende druktechnieken. Het vaakst wordt er gekozen voor badjassen bedrukken of badjassen borduren.

Heeft u vraag over onze badjassen met logo? Onze klantenservice staat voor u klaar om alle vragen over badjassen met logo te beantwoorden. Ook kunt u direct een offerte aanvragen!

Badjassen met logo als relatiegeschenk

Custom badjassen worden steeds vaker weggeven als relatiegeschenk. Je hebt de mogelijkheid om de badjassen met logo te bedrukken of borduren. Ook kunt u voor zakelijke relaties de badjassen met bedrijfslogo of naam laten maken. Hierdoor kunt u iets persoonlijks weggeven waarmee u ook nog eens promotie voor uw bedrijf maakt.

Alles is mogelijk voor badjassen met logo, wij zorgen ervoor dat de badjassen helemaal worden afgestemd op uw wensen. Zo kunnen we het logo subtiel op de badjas drukken of juist heel duidelijk zichtbaar maken. Een mooie badjas met logo kan voor verschillende bedrijven uitkomst bieden, ongeacht of u ze wilt weggeven of wilt gebruiken in bijvoorbeeld uw sauna of hotel.

badjas met logo

Badjassen met Logo borduren of bedrukken

Afhankelijk van uw wensen kunnen we de badjassen met logo borduren of bedrukken. Ook is de gekozen badjas hiervoor bepalend. Op basis van uw wensen bepalen we wat de beste techniek is voor het beste resultaat. We kunnen u uitgebreid adviseren over de beste methode voor uw specifieke wens, zodat het resultaat aansluit bij wat u voor ogen heeft. 

De keuze voor een techniek wordt onder meer bepaald door de kwaliteit en kleur van de badjas en de opmaak van het logo. Bovendien hangt het er ook vanaf wat voor logo u graag wilt. Zo geeft het borduren van het logo een wat meer luxueuze uitstraling, waar het bedrukken zorgt voor een hoge kwaliteit print.
logo badjas
badjas met bedrijfslogo

Verschillende soorten badjassen met logo

Wij kunnen uw logo op veel verschillende soorten badjassen bedrukken of borduren. Hieronder hebben we voor u de meest gangbare badjassen op een rijtje gezet.

  • Badjas met sjaalkraag
  • Badjas met capuchon
  • Badjas kimono
  • Badjas wafel pique

Wij kunnen elke badjas met logo leveren, echter is de grootste vraag naar een badjas met sjaalkraag, deze badjassen kunnen we dan ook direct uit voorraad leveren. U heeft hierbij bovendien de keuze uit 13 kleuren.

Gepersonaliseerde tekst of logo op badjassen

Badstof Online verzorgt al jaren diverse gepersonaliseerde badstof producten. We kunnen badjassen niet alleen voorzien van een logo, maar ook van uw naam of initialen. Voor bedrijven is het ook mogelijk de bedrijfsnaam op de badjas te bedrukken of borduren om zo meer exposure te genereren. 

Een persoonlijke badjas met logo zorgt er niet alleen voor dat u altijd weet dat u de juiste badjas pakt, maar kan ook bijdragen aan uitstraling of blijk van waardering. De personalisering van de badjas kan op verschillende manieren, we adviseren u graag over de mogelijkheden.
badjassen bedrukken
badjas met logo

Heeft u interesse in het laten bedrukken of borduren van uw logo op een badjas? Als specialist in badstof helpen we u graag aan een vakkundig afgewerkte badjas met logo die voldoet aan uw wensen. Vraag direct een offerte aan, dan zorgen wij ervoor dat uw aanvraag binnen 24 uur wordt behandeld.
Heeft u nog vragen over het proces of de technieken die we gebruiken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!