Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Badjas bedrukken

Badjassen laten bedrukken vanaf 25 stuks

Wilt u graag badjassen laten bedrukken, bijvoorbeeld voor uw personeel, gasten of als relatiegeschenk? Dankzij onze bedrukkingstechnieken kunnen we badjassen voorzien van logo, naam of eventuele afbeeldingen. Alles om u een gepersonaliseerde custom badjas te bezorgen. Zo leveren we bedrukte badjassen aan hotels en sauna’s, maar we kunnen iedereen voorzien van een mooie bedrukking op maat.

Badjassen laten bedrukken? Dan kan al vanaf 25 stuks. Laat u adviseren of vraag direct een offerte aan!

Technieken voor badjas bedrukken

Als u kiest om een badjas te laten bedrukken dan kunnen wij u enkele technieken aanbieden.
Dit heeft te maken met de kwaliteit van de badjas, kleur van de badjas, het aantal badjassen dat u wilt bestellen en de opmaak van het logo. Mogelijke technieken die we kunnen toepassen zijn:

  • Digitaal direct print: dit is een techniek die erg goed is om witte badjassen te bedrukken en zorgt voor een mooi resultaat.
  • Digitaal reactief gedrukt: deze techniek laten we rechtstreeks tijdens het productieproces aanbrengen, hierdoor krijgt u een hoge kwaliteit print met alle leuke designs die u maar kan ontwerpen.
  • Sublimatieprint: bij deze techniek wordt er hittegevoelige inkt gebruikt om het te laten hechten aan de badjas. Dit is mogelijk vanaf een minimale afname van 25 stuks.
Badjas bedrukken

Promoot uw bedrijf met een bedrukte badjas

Het bedrukken van een badjas kan een interessante en originele manier zijn om uw bedrijf te promoten. Door uw huisstijl te verwerken in een custom badjas en te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam kunt u uw bedrijf promoten zonder daar zelf iets voor te doen. Zo is uw bedrijf zichtbaar in bijvoorbeeld zwembaden, spa’s of hotels.

Daarnaast kunt u uw bezoekers ook voorzien van een mooi exemplaar waar uw bedrijf duidelijk te zien is. Doordat wij in grote oplages kunnen leveren heeft u direct voor al uw gasten een prachtige bedrukte badjas.

badjas laten bedrukken

Badjas met logo of bedrijfsnaam

Naast bedrijfspromotie kunt u ook kiezen voor persoonlijke bedrukking. Zo kunt u een logo op de badjas laten drukken, van uw vereniging of bedrijf. Maar u kunt ook nog verder personaliseren door een naam op de badjas te laten bedrukken. Dit maakt een relatiegeschenk direct persoonlijk of geeft u de mogelijkheid om medewerkers in het zonnetje te zetten met hun eigen badjas.

Wij kunnen de badjas met opdruk volledig op maat maken en adviseren u graag over de mogelijkheden. We behandelen uw aanvraag binnen 24 uur, zodat u snel antwoord heeft op uw verzoek.

Badjas bedrukken vanaf 25 stuks

Bij Badstof Online hebben we jarenlange ervaring met het bedrukken van badjassen en weten we precies hoe we uw wensen tot uiting kunnen laten komen. We leveren de custom badjassen direct uit voorraad vanaf 25 stuks.

U kunt kiezen uit talloze soorten badjassen met opdruk en bijbehorende bedrukkingstechnieken. Zo krijgen we uw bedrijfsnaam, logo of afbeelding in hoge kwaliteit op de door u gewenste kamerjas. U ontvangt de bedrukte badjassen binnen 2 weken.

badjas laten bedrukken

Laat uw badjas bedrukken

Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden om uw logo op een badjas te drukken. Iedere soort badjas met opdruk heeft een ideale druktechniek.

Bent u benieuwd welke druktechniek het beste toe te passen is op uw badjassen en wilt u direct persoonlijk advies? Vraag dan een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Elly
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!