Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Groothandel handdoeken

Wilt u profiteren van een echte groothandel handdoeken? Dan bent u bij Badstofonline.nl aan het juiste adres. Als handdoekgroothandel leveren wij diverse handdoeken vanaf 25 stuks. Voor elke klant bieden we maatwerk en gebruiken we verschillende technologieën om tot het beste resultaat te komen. Wij bieden u op elk moment handdoekproductie en persoonlijke service.

Handdoeken groothandel

Groothandel handdoeken, gepersonaliseerde handdoeken

Als groothandel in handdoeken weten we hoe interessant het voor bedrijven kan zijn om handdoeken te personaliseren voor promotiedoeleinden of als geschenk.

Het biedt mogelijkheden om de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten door uw bedrijfsnaam, logo of een promotionele afbeelding op een handdoek te laten zetten. Ook het bedanken van werknemers en zakenrelaties met een gepersonaliseerde handdoek is een goed gewaardeerde optie.

Voor hotels, sauna’s, sportscholen, fysiopraktijken en welnesscentra kunnen persoonlijke handdoeken een toevoeging zijn voor eigen gebruik. Handdoeken met een gedrukt logo hebben immers een chiquere uitstraling. Voor al deze gepersonaliseerde handdoeken kunt u bij onze groothandel terecht.

Als groothandel handdoeken kunnen we diverse technieken uitvoeren

Het personaliseren van handdoeken kan op verschillende manieren en is afhankelijk van uw specifieke wens en de oplage die u wilt.

Bij groothandel handdoeken Badstof Online maken we gebruik van drie verschillende technieken:

Bedrukking

 • Altijd het gewenste resultaat door combinatie van technieken.
 • Afbeeldingen bedrukken met digitaal reactief bedrukken, digitaal direct bedrukken, screenprint of digitale sublimatie.
 • Logo in reliëf met speciale hotstamp.
 • Diverse oplages mogelijk.

Borduren

 • Mooier en duurzamer resultaat dan bedrukken.
 • Naam of logo in uw handdoek.
 • Levering vanaf 25 stuks.
 • Binnen 2 weken bezorgd.

Inweven

 • Logo, tekst of afbeelding wordt verwerkt in de structuur.
 • Kan alleen tijdens productieproces van de handdoek.
 • Met Jacquard, boord- of reliëfinweving.
 • Vanaf 100 stuks.

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijke technieken en de beste manier om uw handdoek te personaliseren om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Als groothandel kunnen we diverse variaties leveren voor uw bedrijf.

groothandel handdoeken

Groothandel handdoeken, strandlakens, badjassen, etc.

Badstof Online richt zich niet alleen op handdoeken, maar kan u ook voorzien van een totaalpakket van alle badstoffen. Als groothandel hebben wij diverse producten die uit voorraad leverbaar zijn. Kwaliteit staat voorop. Met de ervaring van onze medewerkers kunnen we elke wens omzetten in een succesvol eindproduct.

Naast handdoeken kunt u ook terecht voor strandlakens, hamamdoeken, badjassen, douchelakens, gastendoekjes en washandjes. Alles kan worden gepersonaliseerd en we kunnen voor elk product maatwerk leveren.

Ga direct naar:

Benieuwd naar onze mogelijkheden als handdoeken groothandel?

U profiteert bij onze groothandel van scherpe prijzen en snelle levertijden, ook bij grote oplages. Vraag een offerte aan en ontdek onze mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!