Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Microfiber handdoeken

Microvezel handdoeken, ook wel microfiber handdoeken genoemd,  laten bedrukken? Badstofonline.nl biedt diverse mogelijkheden voor het bedrukken van microvezel handdoeken.

Ideaal als uniek relatiegeschenk om te geven aan uw klanten, collega’s en/of relaties. Vraag direct een offerte aan of neem contact op als u vragen heeft! We geven u graag advies over de verschillende opties die wij bieden.

full colour
Snelle levering
Hoge kwaliteit
Vanaf 50 stuks
mircofiber handdoeken

microvezel handdoek bedrukken

De keuze die u maakt is afhankelijk van wat uw wensen zijn. Het bedrukken van een microvezel handdoek heeft veel voordelen en weinig nadelen. Een microvezel handdoek zal niet krimpen en een katoenen handdoek kan wel krimpen. Doordat we de microfiber handdoeken sublimeren wordt de bedrukking in de vezel opgenomen en zal de microvezel handdoek dus niet snel vaal worden.

Daarnaast zorgt het voor een hogere resolutie en een beter eindresultaat dan bij een katoenen handdoek. Bij hoge aantallen zijn microfiber handdoeken goedkoper dan katoenen handdoeken vanwege het feit dat de grondstof polyester goedkoper is dan katoen. 

Ook een voordeel van een sublimatiedruk is dat we dit al kunnen realiseren vanaf lage aantallen, levering vanaf 50 stuks met een levertijd van 2 weken!

microvezel handdoek bedrukken
Beschikbare formaten

Onze microvezel handdoeken zijn verkrijgbaar in diverse formaten:

Wilt u goed voor de dag komen met een uniek relatiegeschenk? Kies dan voor microfiber handdoeken met uw logo! Wij kunnen uw handdoek van uw eigen logo voorzien, maar ook met een volledige opmaak, slogan en/of afbeelding. En laten ze geheel full colour aflopend bedrukken, dit is enkel of dubbelzijdig mogelijk.

Omdat wij ze standaard in het wit op voorraad hebben kunnen wij elke gewenste kleur leveren. Door middel van high-end druktechnieken kunnen wij een zeer hoge kwaliteit garanderen in een niet te evenaren resolutie. 

microfiber handdoek met logo

Microfiber sporthanddoek

Microfiber sporthanddoeken zijn langwerpige handdoeken van ongeveer 30 bij 140 cm die gebruikt worden bij het sporten. Denk hierbij aan fitness en tennis. De mircofiber sporthanddoeken zijn zeer geschikt als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Ook deze kunnen bedrukt worden vanaf 50 stuks met uw bedrijfsnaam en/of logo.

Microfiber, ook wel microvezel genoemd, heeft als voordeel dat het veel vocht opneemt, maar dat de handdoek dunner is dan een ‘gewone’ handdoek. Hierdoor nemen microfiber sporthanddoeken minder ruimte in de (sport)tas.

microfiber sporthanddoek

Kwaliteit microvezeldoek bedrukken

Voor het bedrukken van een microvezeldoek, hanteren wij twee soorten kwaliteiten: Terry en Suède:

microvezeldoek bedrukken terry

Microfiber terry

microvezeldoek bedrukken suede

microfiber suède

Scherpe prijzen en korte levertijden

Wilt u bedrukte microvezel handdoeken bestellen? Profiteer bij Badstof Online van scherpe prijzen en snelle levertijden. Door onze uitstekende relaties met leveranciers kunnen wij direct inkopen en snel schakelen. Vooraf bespreken we uitgebreid de wensen voor het bedrukken van microvezel handdoeken en adviseren we u graag over de juiste bedrukkingstechniek voor het optimale resultaat.

Microvezel handdoeken laten bedrukken?

Heeft u interesse in het bedrukken van microvezel handdoeken? We helpen u graag aan een vakkundig afgewerkte handdoek die volledig aan uw wensen voldoet. Vraag direct een offerte aan, dan zorgen wij ervoor dat u deze binnen 24 uur ontvangt.

Wilt u graag advies of heeft u nog vragen over mogelijkheden, prijzen en/of technieken die wij hanteren? Neem dan contact op voor meer informatie!

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!