Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Strandlaken Actie

Strandlakens actie

Bent u op zoek naar een strandlakens actie, zodat u deze cadeau kunt doen aan uw relaties, klanten of collega’s? Bij Badstof Online hebben we op dit moment twee aantrekkelijke acties op onze strandlakens:

  • Bij aankoop van minimaal 100 geborduurde strandlakens zijn de borduurkaart kosten twv € 60,00 GRATIS.
  • Bij aankoop van minimaal 100 microfiber strandlakens zijn de instelkosten, transportkosten en ontwerpkosten gratis. U ontvangt vrijblijvend een visual.

Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Aanbieding strandlakens

Wij hebben vaak diverse aanbiedingen als het gaat om strandlakens. Strandlakens zijn één van onze meest verkochte producten en dat is niet voor niets! Strandlakens bieden diverse mogelijkheden, vanwege de grootte oppervlakte. Het vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf als uw collega’s of klanten het strandlaken gebruiken voor naar het strand, de sauna of het zwembad. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden: – Strandlakens bedrukkenStrandlakens bordurenStrandlakens inwevenStrandlakens met logo

Ook bij onze acties strandlakens volledig naar uw wens

Badstof Online is de specialist als het gaat om het bedrukken, borduren of inweven van badstof. En dat laten wij graag zien. Na het aanvragen van een offerte, nemen wij altijd persoonlijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Zo weten wij zeker dat we strandlakens leveren exact voldoen aan uw verwachtingen. Dit geldt ook zeker voor de acties die we aanbieden.

strandlaken actie

Geborduurde strandlakens

Borduren is een techniek waarbij we op een voorraad strandlaken een logo aanbrengen met behulp van een borduurmachine. Bij een borduring plaatsen we een logo of tekst op een beperkte afmeting van max 30 x 25 cm. Dit heeft te maken met de maximale ruimte dat een strandlaken opgespannen kan worden in de machine. We kunnen dus niet de gehele strandlaken voorzien van een logo. 

Vaak plaatsen we een mooie subtiele borduring als men een chique en rustige uitstraling wil hebben.

Het voordeel van een geborduurde strandlaken is dat de levertijd gemiddeld 2 weken is. Hierdoor kunnen we vaak voldoen aan de gewenste levertijden.

Full colour bedrukte strandlakens

Full colour is een druktechniek waardoor het hele strandlaken bedrukt kan worden. Denk hierbij aan het bedrukken van uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding en/of tekst. Op een strandlaken is voldoende ruimte om van de strandlaken een echte eye-catcher te maken.

Ingeweven strandlakens

Bij ingeweven strandlakens, vervlechten wij uw logo en/of bedrijfsnaam als tijdens het productieproces. Op deze manier kunt u de strandlakens van begin tot einde samenstellen, tot in de kleinste details. Omdat wij rechtstreeks inkopen bij de producent, kunnen we u uitstekend adviseren bij uw wensen voor ingeweven strandlakens.

Ingeweven hamamdoeken

De hamamdoeken die u in de retail tegen komt zijn bijna allemaal geweven, Zou het niet fantastisch zijn als u uw eigen logo of ontwerp kan laten inweven? Dat kan bij badstofonline.nl vanaf 200st!

U kiest een eigen kleur en ontwerp en wij produceren dit geheel op maat. 

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!