Ontdek de Fitnesshanddoek

Jouw Geheime Wapen voor een Ultieme Workout! Ontworpen met jouw behoeften in gedachten, is deze handdoek de perfecte voor al je fitnessavonturen. Of je nu aan het trainen bent in de sportschool, yoga beoefent in de studio of buiten aan het sporten bent, onze fitnesshanddoek zal je niet teleurstellen.

Waarom kiezen voor de Fitnesshanddoek?

Optimale prestaties:

Onze fitnesshanddoek is vervaardigd met hoogwaardige materialen die speciaal zijn gekozen om je prestaties te verbeteren. Er is te kiezen uit 100% katoen of gerecycled katoen.

Stijlvol en veelzijdig:

Bij Badstofonline geloven we dat functionaliteit niet ten koste hoeft te gaan van stijl. Onze fitnesshanddoek is verkrijgbaar in verschillende PMS kleuren en heeft een modern design. Het is mogelijk in Reliëf weving, Jacquard weving of Boordweving. De afmeting is: 50 cm x 100 cm. Hij is niet alleen geschikt voor de sportschool, maar ook voor yoga, pilates, reizen, strand en meer. Laat je persoonlijkheid stralen, zelfs tijdens je trainingssessies.

Fitnesshanddoek custom made geweven
geweven fitnesshanddoek badstofonline.nl

Inweving:

De inweving van een handdoek kan invloed hebben op eigenschappen zoals de zachtheid, absorptie, duurzaamheid en het uiterlijk van de handdoek. Verschillende inweefpatronen kunnen leiden tot verschillende resultaten, en het kiezen van een handdoek met een specifieke inweving hangt af van persoonlijke voorkeur en het gewenste gebruik van de handdoek.

  • Jacquard inweving
  • Boordinweving
  • Reliëfinweving

Handdoek met jacquard inweving

Handdoeken met jacquard inweving worden vaak gewaardeerd vanwege hun luxe uitstraling en hoge kwaliteit. De jacquard-techniek maakt het mogelijk om ingewikkelde ontwerpen, logo’s, monogrammen of andere decoratieve elementen in de handdoek te creëren. Het gebruik van jacquard-weven voegt een extra dimensie toe aan de textuur en esthetiek van de handdoek, waardoor deze er stijlvol en elegant uitziet.
Daarnaast biedt een handdoek met jacquard inweving ook de functionele voordelen van een gewone handdoek, zoals absorptievermogen en zachtheid. Het is een populair keuze voor mensen die op zoek zijn naar handdoeken die zowel praktisch als luxueus zijn.

Handdoek met boordinweving

Bij een handdoek met boordinweving wordt meestal een apart weefpatroon gebruikt aan de randen, meestal plaatsen we hier en tekst of logo. Het gebruik van een boordinweving kan de handdoek visueel aantrekkelijker maken en een vleugje stijl toevoegen aan het ontwerp.
Naast het esthetische aspect kan de boordinweving ook functionele voordelen bieden. Het kan helpen om de randen van de handdoek steviger te maken, waardoor ze beter bestand zijn tegen slijtage en rafelen. Dit zorgt ervoor dat de handdoek langer meegaat en duurzamer is in het dagelijks gebruik.

Handdoek met reliëfinweving

Het reliëfpatroon kan variëren in intensiteit, van subtiele verhevenheden tot meer uitgesproken texturen, afhankelijk van het ontwerp/logo dat gebruikt word. Het reliëf kan aan één zijde van de handdoek voelbaar zijn, of aan beide zijden als het patroon volledig door de handdoek heen geweven is.
Handdoeken met reliëfinweving bieden niet alleen visuele aantrekkingskracht. Bovendien kan het reliëf ook dienen als een decoratief element, waardoor de handdoek een luxueuze uitstraling krijgt.

Bedrukte fitnesshanddoek

Nieuw ontwikkeld bij badstofonline is deze microfiber bedrukte fitnesshanddoek. Waarbij een geweven fitnesshanddoek beperkingen heeft mbt kleurgebruik en detail, kunt u bij deze microfiber bedrukte fitnesshanddoek alle kanten op. We kunnen deze fitnesshanddoek zowel enkel als dubbelzijdig full colour aflopend bedrukken in zeer hoge resolutie. Doordat we deze compacte fitnesshanddoek leveren in een handig tasje met rits is het super handig om te mee te nemen naar de sportschool. We kunnen deze microfiber bedrukte fitnesshanddoek vanaf 50st geheel in eigen stijl leveren.

bedrukte fitnesshanddoek met rits
microfiber fitnesshanddoek in tas
bedrukte fitnesshanddoek met rits en tas