Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Babycape Borduren

Uniek geborduurd kraamcadeau

Bent u op zoek naar een unieke relatiegeschenken voor uw partners? Geborduurde babycapes zijn originele cadeaus waar klanten die klanten bij zullen blijven. Het is tegenwoordig nog moeilijk om er tussenuit te springen met een doordacht en persoonlijk gebaar. Een uniek geborduurde babycape is een waardevol cadeau, die ook nog eens praktisch gezien van pas komt.

Badstof Online biedt u gepersonaliseerde babycapes in veel verschillende kleuren zodat deze naadloos aansluiten bij uw persoonlijke wensen of de huisstijl van uw bedrijf.

babycape borduren

Geborduurde babycapes bij Badstof Online

Wanneer u babycapes laat borduren bij Badstof Online, ontvangt u capes geproduceerd door het merk Beaulise. Wij zijn namelijk geen productiebedrijf, maar juist een intermediair. Beaulise ontwikkelt capes van superzacht badstof zodat het voor de baby heel aangenaam is deze te dragen. De stoffen zijn van hoge kwaliteit waardoor ze langdurig mooi blijven en meegaan. Al onze babycapes van Beaulise kunnen wij uit voorraad leveren.

Geborduurde babycapes kunnen we al binnen twee weken leveren. Zo kunt u snel profiteren van dit unieke relatiegeschenk.

babycapes met bedrijflogo

Babycape borduren: Grote aantallen

Naast het bestellen van babycapes voor uw winkel is het ook mogelijk om een grote badge te laten borduren met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en/of logo. Wij kunnen dan elke afroep voorzien van een individuele naam.

Wilt u een groter aantal? Dan kunnen we de babycape ook laten produceren met eigen label, deze leggen we vervolgens op voorraad en kunnen ook hier op afroep de babycape borduren met de individuele naam.

Offerte aanvragen voor geborduurde babycapes?

Wilt u graag een uniek relatiegeschenk? Dan zijn geborduurde babycapes wellicht iets voor uw onderneming.

Voor meer informatie zijn wij elke werkdag bereikbaar, we beantwoorden dan ook graag al uw vragen en voorzien u zo nodig van een passend advies. Neem hiervoor gerust contact op met een van onze medewerkers.

Vraag voor het hele kostenplaatje vrijblijvend een offerte aan. Badstof Online denkt graag met u mee.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!