Zoeken
Generic filters

Golfhanddoek Bedrukken

Een golfhanddoek bedrukken bij Badstof Online

Badstof Online kan een golfhanddoek bedrukken, er zijn vele mogelijkheden. U heeft de keuze uit een van de vele standaardkleuren. De golfhanddoek is van zeer hoge kwaliteit velours katoen (400 gr/m2). Daarnaast is de afmeting van de golfhanddoek  60 x 40 cm en standaard voorzien van een ring met haak. De golfhanddoek is netjes opgevouwen waarbij de ring in het midden is gepositioneerd. De golfhanddoeken zijn leverbaar in circa 25 kleuren.

Golfhanddoek bedrukken

Wat is een golfhanddoek?

Een golfhanddoek is een kleine handdoek, van circa 50 x 30 cm, gemaakt van badstof of velourse kwaliteit. Deze golfhanddoek wordt ingezet tijdens het golfen, de golfer kan hiermee zijn club schoon of droog maken om op deze manier de slag te verbeteren. Denley kan voor u gepersonaliseerde golfhanddoeken bedrukken vanaf 50 stuks.

Uw golfhanddoek bedrukken met een logo

Denley is specialist als het gaat om badstof, hieronder vallen ook golfhanddoeken met logo of naam. Heeft u een golfdag met uw relaties of u nodigt regelmatig klanten uit voor een lekker potje golf? Dan weet u dat een leuk geschenk altijd welkom is. Denley kan golfhanddoeken bedrukken met uw naam of logo, zelfs met de naam of logo van uw klant!

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanaf 50 stuks custom made golfhanddoeken te laten produceren, rechtstreeks vanuit de fabriek.

Custom made golfhanddoek bedrukken

Wilt u een golfhanddoek die zich totaal onderscheid van alle standaard golfhanddoeken? Dan bent u bij Denley aan het juiste adres! Doordat we rechtstreeks inkopen bij de fabrikant zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Zo is het mogelijk om vanaf 50 stuks bedrukte golfhanddoeken te bestellen. Deze golfhanddoeken worden all over fullcolour bedrukt, de kwaliteit is ongekend. Dit doen we op microfiber. Het grote voordeel van microfiber ten opzichte van badstof of velours is dat mircofiber golfhanddoeken meer vocht opnemen, sneller drogen, beter te bedrukken zijn en minder ruimte innemen.

Heeft u interesse? Vraag dan nu een offerte aan om golfhanddoeken te bedrukken of neem vrijblijvend contact met ons op.

golfdoeken bedrukken

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!