Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Alles over de badjas

De badjassen

zijn gemaakt van zachte badstof, die comfortabel aanvoelt op de huid en uitstekend vocht absorbeert. Dit maakt de badjassen ideaal voor gebruik na een douche, bad of bezoek aan de sauna. Ze bieden ook verschillende modellen en maten, zodat je kunt kiezen uit een badjas die perfect bij jouw smaak en lichaamsvorm past.

een geborduurde badjas met een luxueuze uitstraling, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Met onze hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen we ervoor dat elke badjas een uniek en comfortabel kledingstuk is.

badjas bedrukken
badjas met bedrijfslogo

Geborduurde badjassen

Geborduurde badjassen zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een verfijnde en luxueuze uitstraling. Het borduurwerk op de badjassen wordt met veel precisie en vakmanschap gedaan. Met behulp van geavanceerde borduurtechnieken kunnen wij gedetailleerde logo’s, namen of ontwerpen op de badjassen aanbrengen. Geborduurde badjassen zijn perfect voor hotels, spa’s, wellnesscentra of als cadeau voor een speciale gelegenheid waarbij je een persoonlijke en luxe uitstraling wilt creëren.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!