Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Actie bedrukte strandlakens

Actie bedrukte strandlakens

Profiteer direct van onze volgende actie: 100 bedrukte strandlakens voor €18,95 per stuk!

Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over de actie bedrukte strandlakens.

FuLL colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

bedrukte strandlaken_badstofonline.nl

Wat is een bedrukte strandlaken?

De meest voorkomende techniek voor strandlakens bedrukken is sublimatie druk. 

Badstofonline heeft voorgeconfectioneerde strandlakens op voorraad liggen die per opdracht voorzien worden van een sublimatie druk. 

Sublimatiedruk is een druktechniek waarbij inkt op hoge temperatuur in de polyestervezel geplaatst wordt. Nadat de vezel afkoelt kan de inkt niet meer uit de vezel waardoor de print niet meer van de handdoek verdwijnt. oftewel, het is een erg goede kwaliteit voor bedrukte strandlakens. De achterzijde van strandlakens die we bedrukken is altijd wit, dat komt omdat deze zijde van katoen is en katoen neemt geen inkt op tijdens het sublimeren. 

Het voordeel van een strandlaken bedrukken dmv sublimatie druk is dat je vanaf kleine aantallen kan starten. Er zijn geen opstartkosten en je hebt geen beperking in kleuren. Elke print wordt full colour gedrukt. 

Een full colour bedrukking heeft dezelfde prijs een 1 kleur bedrukking. Ook hierdoor heeft u geen beperkingen om u uit te leven in het design.

wij drukken onze strandlakens in diverse Europese landen zoals Spanje, Turkije, Polen en Hongarije. Afhankelijk van uw wensen zullen wij hier een advies in geven. 

Wat is de kwaliteit van bedrukte strandlakens?

Wij leveren bedrukt strandlaken in diverse kwaliteiten, namelijk:

  • 300 gr/m2 basic
  • 350 gr/m2 premium
  • 400 gr/m2 basic

De samenstelling is bij allen 50% katoen 50% polyester. 

Gewicht:

Zoals u ziet zijn er verschillende gewichten leverbaar. Bij bedrukte strandlakens is het nite zo dat de zwaarste kwaliteit per definitie de beste is. Wij hebben onze 300 gr/m2 strandlakens zo ontwikkeld dat de polyesterzijde mooi strak is zonder lussen. Dit hebben we gedaan omdat we op deze zijde drukken. Als we hier hogere pollen of lussen zouden plaatsen dan komt er meer wit door de print heen. De andere zijde van de handdoek is terry ( lussen) zoals u gewent bent van badstof producten. 

Daarnaast hebben we de 350 gr/m2 premium bedrukte strandlakens. Hierbij zit er geen enkele pol of lus op de polyesterzijde, deze is erg strak waardoor we enorm scherp kunnen drukken en we geen tot weinig verlies hebben in detail.

De onderzijde van deze premium strandlaken is altijd wit en voorzien van lussen ( terry)

De 400 gr/m2 bedrukte strandlaken hebben wij voor diegene die echt graag een zwaardere bedrukte strandlaken zoeken. Hierin moet rekening gehouden worden dat er iets meer wit doorheen kan komen dan de 300 gr/m2 omdat de inkt niet helemaal tot de onderzijde van de polo terecht komt.

Samenstelling:

Omdat sublimatie druk de meest voorkomende techniek is om strandlakens te bedrukken moet 1 zijde geheel van polyester zijn. Sublimeren kan namelijk alleen op polyester en niet op katoen. Om deze reden is bij een gesublimeerde strandlaken de achterzijde altijd wit. 

Milieuvriendelijk strandlakens

Naast regulieren kwaliteiten kunnen wij ook strandlakens van een logo voorzien op een milieuvriendelijke stof. Deze bestaat voor 50% uit katoen en 50% uit Repreve RPET polyester. 

bedrukte strandlaken badstofonline.nl

Strandlakens naar eigen wens

strandlakens kunnen we al vanaf 25 stuks bedrukken en al binnen 2-3 weken leveren! Badstof Online is de specialist als het gaat om het bedrukken van badstof. En dat laten wij graag zien. Na het aanvragen van een offerte, nemen wij altijd persoonlijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Zo weten wij zeker dat we strandlakens leveren exact voldoen aan uw verwachtingen.

Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over de actie bedrukte strandlakens. Wilt u liever iets anders dan strandlakens? Bij ons kunt u ook badjassen bedrukken of kiezen voor microfiber handdoeken.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!