Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Actie bedrukte strandlakens

Actie GEborduurde strandlakens

Profiteer direct van onze volgende actie: gratis instelkosten twv € 60,00 bij aankoop van minimaal 100 geborduurde strandlakens

Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over de actie bedrukte strandlakens.

FuLL colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Wat is geborduurde strandlaken?

Als we op strandlakens gaan borduren dan gebruiken we hiervoor een voorraad strandlaken, u heeft de keuze uit cva 26 kleuren.

Op deze handdoek plaatsen wij een borduring. Deze borduring kan niet over de gehele handdoek maar moet binnen ca 30 x 30 cm blijven. 

Een geborduurde strandlaken geeft een chique en duurzame uitstraling en gaat jaren lang mee.  

Doordat we met de borduurtechniek geen extra kosten berekenen voor meerdere kleuren kunt u mooie full colour logos of teksten plaatsen. Verloop is niet mogelijk om te borduren, volvlakken wel.

Borduren is een techniek  die we in zowel Nederland als in de fabriek kunnen toepassen. met een levertijd van ca 1-2 weken!

Waarom geborduurde strandlakens?

Door een strandlaken te voorzien van een mooie strakke borduring geeft u uw logo of tekst een chique uitstraling. Hierdoor is een strandlaken met borduring uitermate geschikt als zomergeschenk, kerstgeschenk of voor diverse sportieve evenementen. Als men een strandlaken met borduring ontvangt dan is de waardering groter dan bij de gemiddelde relatiegeschenken en de geborduurde strandlaken blijft gemiddeld 10 jaar bij mensen in gebruik.

Strandlakens naar eigen wens

strandlakens borduren we al vanaf 25 stuks en al binnen 2 weken! Badstof Online is de specialist als het gaat om het borduren van badstof. En dat laten wij graag zien. Na het aanvragen van een offerte, nemen wij altijd persoonlijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Zo weten wij zeker dat we strandlakens leveren exact voldoen aan uw verwachtingen.

Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over de actie bedrukte strandlakens. Wilt u liever iets anders dan strandlakens? Bij ons kunt u ook badjassen bedrukken of kiezen voor microfiber handdoeken.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Elly
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!