Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Handdoek met strandtas in dezelfde print

Bent u uitgekeken op uw saaie, standaard handdoek, of is hij nodig aan vervanging toe? Bij Badstof Online kunt u nu uw handdoek én strandtas laten bedrukken in dezelfde, door u uitgekozen print. Zo kunt u aankomende zomer weer in stijl naar de sauna, het zwembad of het strand.

De beste kwaliteit handdoek

Onze handdoeken zijn gemaakt van 100% microfiber. Dit is een duurzame stof met hierin polyamide en elasthaan, bestaande uit een hele fijne draad. De stof is enorm rekbaar, lekker zacht en heel snel droog. Hierdoor is de handdoek erg comfortabel en geschikt voor langdurig plezieren gebruiksgemak bij badplaatsen. Met zijn 240 gr/m² is hij licht om mee te nemen en met een grootte van 100 X 180 cm is er heel veel plek om op te zitten en te liggen.

Vele mogelijkheden

Omdat het strandlaken groot is, biedt het veel mogelijkheden om deze te bedrukken. De basiskleur is wit en u kunt de handdoek vervolgens naar wens laten bedrukken. De mogelijkheden zijn hiervoor uw eigen logo, afbeelding, foto of een all-over print. Dezelfde print wordt vervolgens ook bedrukt op uw strandtas zodat u altijd een passende combinatie heeft. In alle gevallen nemen wij persoonlijk contact met u op, zodat wij u optimaal kunnen adviseren en u zeker weet dat u een schitterend en uniek bedrukt strandlaken en strandtas ontvangt. Wij kunnen vanaf 25 stuks direct vanuit de fabriek leveren.

Wilt u een bedrukt strandlaken en strandtas?

Badstof Online is dé specialist in het bedrukken van badstof met naam, logo of afbeelding. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u ook in stijl naar het zwembad, de sauna of naar het strand? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen.

Strandlaken met bijpassende strandtas

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!