Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Golfhanddoek Bedrukken

Golfhanddoek bedrukken bij Badstof Online

Bent u op zoek naar een mooi relatiegeschenk voor uw partners, collega’s of klanten? Bij Badstof Online kunt u geheel naar eigen wens een golfhanddoek bedrukken. Onze golfhanddoeken zijn van zeer hoge kwaliteit en blijven lang mooi.

Dankzij de ruime keuze in kleuren (25 maar liefst!) en de mogelijkheid om ze te bedrukken op welke manier u ook wenst, kunt u de golfhanddoekjes compleet in de huisstijl van uw onderneming creëren. Hoe leuk is dat om te geven? Laat met dit geschenk een positief gevoel achter bij uw partners en klanten.

De golfhanddoek is netjes opgevouwen waarbij de ring in het midden is gepositioneerd. De golfhanddoeken zijn leverbaar in circa 25 kleuren.

Golfhanddoek bedrukken

Wat is een golfhanddoek?

Een golfhanddoek is een kleine handdoek, van circa 50 x 30 cm, gemaakt van badstof of velourse kwaliteit. Deze golfhanddoek wordt ingezet tijdens het golfen, de golfer kan hiermee zijn club schoon of droog maken om op deze manier de slag te verbeteren. Badstof Online kan voor u gepersonaliseerde golfhanddoeken bedrukken vanaf 50 stuks.

Een golfhanddoek als uniek relatiegeschenk

Onze microfiber golfhanddoeken zijn gemaakt van een zeer hoge kwaliteit badstof of velours. Golfhanddoeken zijn kleine handdoeken die worden gebruikt tijdens het golfen om een club schoon en droog te maken voor een optimale slag. De golfhanddoek is netjes opgevouwen waarbij de ring in het midden is gepositioneerd. Het zijn kleine handdoekjes van circa 60 x 40 cm met een ring in het midden zodat het doek gemakkelijk mee gedragen kan worden. U kunt deze uniek bedrukte golfhanddoeken bij ons bestellen vanaf een afname van 50 stuks.

Badstof Online zegt het al, we zijn specialist als het gaat om badstof. Gaat u regelmatig golfen met uw zakenrelaties, partners of klanten? Dan weet u dat een leuk geschenk altijd welkom is. Laat golfhanddoeken bedrukken met uw naam en logo voor een uniek geschenk, of verras uw zakenrelaties met golfhanddoeken naam en logo van hun bedrijf! Het bedrukken van golfhanddoeken met uw naam en logo is een leuke manier om uw bedrijf in de spotlights te zetten. Laat een positieve indruk achter ga een stapje verder dan de rest.

golfdoeken bedrukken

Custom made voor uw zakenrelaties

Lijkt u het leuk om golfhanddoeken cadeau te kunnen doen die zich totaal onderscheiden van andere relatiegeschenken? Wij werken samen met verschillende vaste partners waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen we u voorzien van bedrukte stoffen van de hoogste kwaliteit, zodat uw cadeaus altijd lang mee zullen gaan. Vanaf 50 stuks kunt u golfhanddoeken bestellen die compleet fullcolour bedrukt worden waardoor de kwaliteit ongekend is. Al onze golfhanddoeken bestaan uit microfiber zodat ze meer vocht opnemen, sneller drogen, beter te bedrukken zijn en minder ruimte innemen bij het meenemen. Een geschenk dat niet alleen stijlvol en mooi is, maar ook praktisch gezien uitstekend zijn werk doet.

Laat uw golfhanddoekjes bedrukken bij Badstof Online

Wordt het tijd om uw zakenrelaties een keer in het zonnetje te zetten? Bedrukte golfhanddoekjes zijn een origineel, praktisch en elegant geschenk. Vraag bij interesse vrijblijvend een offerte bij ons aan. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn namelijk elke werkdag bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een professioneel advies.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
badstofonline Elly Badstofspecialist
Badstofonline Manon badstofspecialist

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!