Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Hamamdoeken

Binnenkort komt Badstof Online met een uitgebreide hamamlijn, bestaande uit de hamamdoek, pareo en hamamtas. Vanaf 100 stuks kunnen we de gehele hamamlijn bedrukken of inweven met uw logo of slogan. Zo wordt de hamamlijn in huisstijl ideaal voor een giftset of als u grote aantallen nodig heeft, omdat u bijvoorbeeld eigenaar bent van een wellnesscentrum.

Het perfecte strandlaken

De hamamdoek is erg geschikt voor op het strand. Door zijn formaat is er veel ruimte om op te liggen en omdat de hamamdoek platgeweven is, blijft er geen zand in hangen. Ook neemt hij in de strandtas minder ruimte in beslag en weegt hij minder dan een traditioneel strandlaken.

Naar de sauna met een hamamdoek

De sauna en de hamamdoek zijn een perfecte match. U kunt hem gemakkelijk om u heen slaan, wat ook nog eens prettig aanvoelt op de huid. Daarnaast is hij handig in gebruik als handdoek. U droogt zich er gemakkelijk mee af en hij droogt bovendien sneller als een gewone handdoek. Ook is hij heerlijk compact en dat maakt hem perfect voor een bezoek aan de sauna.

Hamamtassen en pareo’s

Voor sauna’s, stranden en zwembaden is de hamamlijn perfect. Met de pareo kunt u uzelf met dit heerlijke omslagkledingstuk luchtig bedekken en comfortabel van A naar B verplaatsen. De hamamdoek en pareo neemt u dan natuurlijk mee in de bijpassende hamamtas. Zo kunt u geheel in stijl, uniek en tevens herkenbaar de deur uit.

Mogelijkheden bij Badstof Online

Badstof Online is gespecialiseerd in maatwerk. Vanaf 100 stuks kunnen we de uitgebreide hamamlijn in veel verschillende kleuren leveren. Daarnaast kunnen we voor u de hamamlijn in elke gewenste huisstijl bedrukken of inweven. Met uw logo, huisstijl of slogan op de hamamdoek, pareo en hamamtas, heeft u een unieke en herkenbare lijn waarmee u anderen gegarandeerd zult verrassen. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we al uw mogelijkheden kunnen bespreken. We helpen u graag.

Hamamdoek als relatiegeschenk

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!