Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Badstof bedrukken als relatiegeschenk

Wil jij nu echt een origineel bedrukt relatiegeschenk? Ben jij de standaard pennen of USB-sticks ook zo beu? Dan is bedrukte badstof wellicht de oplossing! Door badstof te kiezen als relatiegeschenk val je op en je hebt ook nog eens een nuttig geschenk. Daarnaast biedt badstof veel meer vrijheid en mogelijkheden in het tonen van je logo of afbeelding. Wij zijn dé groothandel in badstof, waardoor we vele opties hebben en hoge oplages snel kunnen leveren.

Een origineel relatiegeschenk

Vooral nu de feestdagen eraan komen is een relatiegeschenk een veel gevraagd item. Veel bedrijven willen hun klanten bedanken voor het vertrouwen door hen een presentje te sturen. Kom nu extra onder de aandacht door een relatiegeschenk te laten bedrukken. Zo blijft je klant je logo zien en zullen ze je niet snel vergeten.

We hebben verschillende mogelijkheden die interessant zijn als bedrukt relatiegeschenk:

  • Handdoeken: Onze handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Deze kunnen voorzien worden van een bedrukt, geborduurd of ingeweven logo/afbeelding.
  • Strandlakens: Extra veel ruimte om je logo of afbeelding te tonen! Door de verschillende technieken is het mogelijk om iedere afbeelding mooi te drukken.
  • Badjassen: Personaliseer een badjas met de naam van de ontvanger en je hebt echt een uniek relatiegeschenk.
Badstof bedrukken relatie geschenk

 

Een kleiner relatiegeschenk laten bedrukken

Wil je liever een kleiner geschenk laten bedrukken? Bekijk dan eens onze washandjes of gastendoekjes. Zelfs deze kleinere oppervlakten kunnen wij bedrukken met een zeer scherpe kwaliteit.

Bekijk alle mogelijkheden op onze site of neem contact op met een van onze specialisten. We bekijken graag samen met u wat het beste bij uw wensen aansluit.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!