Bezoek onze website in

Zoeken
Generic filters

Strandlaken in een kerstpakket

Bent u nog op zoek naar een originele invulling van het kerstpakket van dit jaar? Kies dan voor een strandlaken in plaats van een flesje wijn of een tegoedbon. U kunt bij Badstof Online een strandlaken op verschillende manieren gebruiken in uw kerstpakket. Zo verrast u uw medewerkers met iets anders dan de standaard geschenken.

Een uniek kerstgeschenk

De strandlakens van Badstof Online zijn niet zomaar een cadeautje voor in het kerstpakket. Bij ons kunt u namelijk een strandlaken bedrukken, waardoor u vele mogelijkheden heeft om het een uniek kerstgeschenk te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie afbeelding of het logo van het bedrijf. Zo heeft iedereen een mooi strandlaken en straalt het ook nog eens de kracht van uw bedrijf uit!

Persoonlijk cadeau

Het is natuurlijk ook mogelijk om van het strandlaken een prachtig persoonlijk cadeau te maken. Wij kunnen namelijk ook de naam of zelfs de foto van een werknemer op het strandlaken zetten. Daarmee geeft u uw medewerkers een kerstpakket om nooit meer te vergeten.

Themapakket

Een andere mogelijkheid is om uw kerstpakket volledig in thema in te richten. Met een strandlaken is dat thema natuurlijk al gauw duidelijk. Vul het pakket aan met strandgerelateerde artikelen en geef een heus strandkerstpakket aan uw medewerkers!

Diverse badstof producten

Naast strandlakens kunt u bij ons nog allerlei andere badstofproducten laten bedrukken voor in het kerstpakket. U kunt bovendien een totaalpakket samenstellen van alle verschillende producten. Voor een origineel kerstpakket moet u dan ook bij Badstof Online zijn, dé specialist in het bedrukken van badstof.

Interesse in een origineel kerstpakket?

Wilt u ook een kerstpakket samenstellen zonder in de standaard clichés terug te vallen? Kijk dan eens naar het aanbod van Badstof Online. Met een bedrukt strandlaken in uw kerstpakket krijgen uw medewerkers een origineel en prachtig cadeau voor de feestdagen. Voor meer informatie over het bedrukken van de strandlakens kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Strandlaken kerstpakket

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!